ΕΙΧΑΝ ΧΑΣΙΣ, ΗΡΩΙΝΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΖΥΓΑΡΙΕΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

Τρεις συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών

Δημοσίευση: 18 Νοε 2013 0:26 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:56
 
Συνελήφθησαν, προχθές το μεσημέρι στη Λάρισα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 43, 44 και 34 ετών αντίστοιχα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης και κάνναβης, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του 43χρονου, όπου κατελήφθησαν οι τρεις ημεδαποί να κατέχουν από κοινού:
ένα νάιλον περιτύλιγμα με αποξηραμένη κάνναβη συνολικού βάρους 2,8 γραμμαρίων,ένα νάιλον περιτύλιγμα με ηρωίνη συνολικού βάρους 0,4 γραμμαρίων,
εννέα (9) ναρκωτικά δισκία, μία τηλεκάρτα με υπολείμματα ηρωίνης και δύο εύχρηστες ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας. Οι μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών και τα άλλα αντικείμενα κατασχέθηκαν.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.
*Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο που επέβαινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι με μείγμα κάνναβης-καπνού βάρους 1,2 γραμμαρίων και ποσότητα κάνναβης βάρους 3,5 γραμμαρίων.
 
 
ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΔΥΟ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΛΟΠΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Κλοπές από σπίτι και κατάστημα
 
Αγνωστοι δράστες παραβίασαν προχθές κεντρική είσοδο διαμερίσματος ιδιοκτησίας 36χρονου ημεδαπού, εισήλθαν στο εσωτερικό του και αφαίρεσαν από ντουλάπα κρεβατοκάμαρας ένα μεταλλικό κυτίο που περιείχε, διάφορα κοσμήματα, ένα μπλοκ με 120 κουπόνια των 5 ευρώ, ένα συμβόλαιο αγοράς δίκυκλης μοτοσικλέτας και δύο τραπεζικά βιβλιάρια καταθέσεων.
* Συνελήφθησαν, προχθές το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, δύο αλλοδαπές υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 29 και 22 ετών αντίστοιχα, διότι αφαίρεσαν είδη ρουχισμού από πολυκατάστημα, αφού προηγουμένως αφαίρεσαν τις ετικέτες με το αντικλεπτικό από αυτά. Τα είδη ρουχισμού αποδόθηκαν στην υπεύθυνη του καταστήματος. 
ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΛΟΠΕΣ
Εξιχνιάστηκαν, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, μία κλοπή ποδηλάτου και μία κλοπή από Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που έλαβαν χώρα προχθές το μεσημέρι στη Λάρισα. Συνελήφθη, ως δράστης των κλοπών, ένας 26χρονος ημεδαπός. Ειδικότερα, χθες (16-11-2013) το μεσημέρι στη Λάρισα ο ημεδαπός αφαίρεσε ένα ποδήλατο ιδιοκτησίας 29χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας, το οποίο ήταν ανασφάλιστο. Στη συνέχεια, από ανασφάλιστο Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 31χρονου ημεδαπού, αφαίρεσε ένα μπρελόκ με κλειδιά δίκυκλης μοτοσικλέτας, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα πορτοφόλι, που περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά έγγραφα.
Ύστερα από αναζητήσεις, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης εντόπισαν τον 26χρονο και τον συνέλαβαν. Στην κατοχή του βρέθηκαν το κινητό τηλέφωνο και το μπρελόκ, χωρίς τα κλειδιά.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης έκρυψε το αφαιρεθέν πορτοφόλι σε προφυλακτήρα αυτοκινήτου και πέταξε τα κλειδιά της μοτοσικλέτας σε υπόνομο, ενώ μετέφερε το ποδήλατο στην αυλή της οικίας του.
Όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, πλην του χρηματικού ποσού, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ στον Τύρναβο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 59χρονος ημεδαπός διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού (Γ.Ο.Κ.), με ποινή φυλάκισης έξι μηνών, η οποία μετετράπη σε χρηματική ποινή (5.000) ευρώ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass