Στους Ενεργούς Πολίτες ο Απ. Καλογιάννης

Δημοσίευση: 11 Νοε 2013 12:00 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:49

Αντιπροσωπεία της Ενωτικής Πρωτοβουλίας επισκέφτηκε το Σάββατο τη σκεπαστή αγορά της Νεάπολης , όπου συζήτησε με τους εθελοντές Ενεργούς Πολίτες καθώς και τους παραγωγούς και πολίτες που προμηθεύονταν τρόφιμα.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη ο επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Απόστολος Καλογιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα 3.000 Λαρισαίες και Λαρισαίοι βρέθηκαν στη σκεπαστή αγορά της Νεάπολης για να προμηθευτούν τρόφιμα σε χαμηλές τιμές κατ ευθείαν από τους παραγωγούς χωρίς μεσάζοντες.

Τη δράση αυτή πραγματοποίησαν οι εθελοντές Ενεργοί Πολίτες. Ήταν εντυπωσιακή και η οργάνωση και η συμμετοχή. Αξίζουν συγχαρητήρια. Μόνος απών ο δήμος που ναι μεν έδωσε την άδεια αλλά δεν εξασφάλισε ούτε καν στοιχειώδεις χώρους υγιεινής.

 Στις συνθήκες της οικονομικής κρίσης και της φτωχοποίησης της κοινωνίας μας από της πολιτικές της συγκυβέρνησης είναι αναγκαίο όσο ποτέ άλλοτε να αναπτυχτούν  ισχυρά δίκτυα αλληλεγγύης για τη στήριξη των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Ο Δήμος οφείλει και να δημιουργεί δομές αλληλεγγύης αλλά και να στηρίζει τέτοιες εθελοντικές δράσεις».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass