ΣΕ ΤΥΡΝΑΒΟ, ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις

Ν. ΜΑΛΑΚΟΣ: ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2013 14:58 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:35

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

 

Oλοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις, που πραγματοποιήθηκαν από εξειδικευμένους γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό στις κινητές ιατρικές μονάδες του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας σε ολόκληρο τον Δήμο Τυρνάβου, με τη συνεργασία της Αντιδημαρχίας Δημόσιας Υγείας και του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής.

 Συγκεκριμένα, ολόκληρο τον μήνα Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες του Δήμου Τυρνάβου, κατόπιν ραντεβού, μπόρεσαν και επισκέφθηκαν τις κινητές μονάδες υγείας του Γ.Ν.Λ. και εντελώς δωρεάν μπόρεσαν και υπεβλήθησαν σε πληθώρα ιατρικών προληπτικών και διαγνωστικών εξετάσεων. Οι κινητές μονάδες υγείας μετακινήθηκαν σε όλους τους οικισμούς του Δήμου, Τύρναβο, Αμπελώνα, Αργυροπούλι, Δαμάσι, Δελέρια, Δένδρα Ροδιά και Πλατανούλια και έτσι οι δημότες, χωρίς καμία ταλαιπωρία, υπεβλήθησαν σε πληθώρα ιατρικών εξετάσεων.

Πρόκειται για μια επιτυχημένη πρωτοβουλία του Γ.Ν.Λ. και του Δήμου Τυρνάβου, αφού με αυτόν τον τρόπο και με τη χρήση των υπερσύγχρονων κινητών μονάδων του νοσοκομείου, δίδεται για η δυνατότητα για τρίτη συνεχή χρονιά σε ολόκληρο τον πληθυσμό να εξεταστεί δωρεάν (μικροβιολογικές εξετάσεις, σπινθηριγράφημα, καρδιολογικές εξετάσεις, εξετάσεις οστεοπόρωσης κ.λπ.), να προλάβει αλλά και να θεραπεύσει ασθένειες, που ενδεχομένως αγνοεί ο δημότης.

Τονίζοντας στην «Ε» ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Νίκος Μαλάκος και οι υπεύθυνοι της πρωτοβουλίας εκ μέρους του Γ.Ν.Λ. κ Αθανάσιος Μπαντούλης και κα Μαρία Μαυρουδή δήλωσαν πως για μια ακόμη χρονιά η συνεργασία του Γ.Ν.Λ.  με τον Δήμο Τυρνάβου αποκτά ιδιαίτερη σημασία, αφού η ανταπόκριση του κόσμου αποδεικνύει τόσο το μέγιστο ενδιαφέρον του πληθυσμού για την πρόληψη και την υγιεινή του όσο και την αμέριστη πρόνοια του Δήμου Τυρνάβου για την δημόσια υγεία των δημοτών του.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass