Η Ενωση Γυναικών Λάρισας για τα «Sprider Stores»

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2013 12:35 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:23

Το Δ.Σ. της Ένωσης Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ) με ανακοίνωσή του «εκφράζει την αλληλεγγύη της στις εκατοντάδες εργαζόμενες και εργαζόμενους στην επιχείρηση «Sprider Stores».

Tο λουκέτο που αποφάσισε να βάλει η εργοδοσία στέλνει στην ανεργία περίπου 800 εργαζόμενες και εργαζόμενους, χωρίς να τους εξοφλήσει ούτε τα δεδουλευμένα που τους χρωστά. Στην ίδια κατάσταση βρίσκονται το τελευταίο διάστημα όλο και πιο πολλές εργαζόμενες στο εμπόριο και αλλού. Είναι χαρακτηριστικό ότι η επιχείρηση «Sprider», παρά το γεγονός ότι σήμερα επικαλείται την κρίση, κατά τη διάρκεια της τριετίας 2009-2012 κατέγραψε υψηλή κερδοφορία.

Τα δικά τους κέρδη είναι η δική μας φτώχεια, η εκμετάλλευση και το ξεζούμισμα των εργαζομένων, η αύξηση των στρατιών των ανέργων. Η Ένωση Γυναικών Λάρισας είναι αλληλέγγυα στον αγώνα των εργαζόμενων στα «Sprider» για την καταβολή των δεδουλευμένων, των αποζημιώσεων, του επιδόματος ανεργίας».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass