Διευκρινήσεις από το Κοινωνικό Ιατρείο Λάρισας

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2013 22:25 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:20

Από το Κοινωνικό ιατρείο φαρμακείο Λάρισας «Τόπος Αλληλεγγύης» ανακοινώνεται πως «με αφορμή την παρουσίαση  και το φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύθηκε σε κάποια έντυπα και διαδικτυακά μέσα για τις δράσεις μας αυτή την εβδομάδα,  θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα ζητήματα που αφορούν στην ταυτότητα μας για να μην υπάρχουν συγχύσεις και ταυτίσεις με άλλες δομές.

Το ΚΙΦΛ- «Τόπος Αλληλεγγύης» συστεγάζεται αναγκαστικά με το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου το οποίο χρηματοδοτείται από ευρωπαϊκά προγράμματα και λειτουργεί με τη συνεργασία διαφόρων ΜΚΟ.  Το προσωπικό του δεν είναι εθελοντές αλλά μισθοδοτούμενοι με συγκεκριμένο ωράριο.

Εμείς οι εθελοντές του ΚΙΦΛ- «Τόπος Αλληλεγγύης»  δηλώνουμε απερίφραστα ότι δεν έχουμε καμία σχέση με τη συγκεκριμένη δραστηριότητα.  Η λειτουργία μας εξασφαλίζεται αποκλειστικά από την εθελοντική μας δράση και στην στήριξη με φάρμακα ή χρήματα που προσφέρει ο κάθε πολίτης από το υστέρημα του, σύλλογοι και σωματεία.

Η στήριξη αυτή είναι που πρέπει να διευρυνθεί γιατί  το αγαθό της υγείας που σήμερα αμφισβητείται με τις καταστροφικές πολιτικές  είναι υπόθεση όλων μας.  Επίσης διαπιστώσαμε  ότι αρκετά φάρμακα που προορίζονται για μας,  είτε μέσω προσωπικής επαφής των εθελοντών του ιατρείου με τον κόσμο , είτε μέσω των εκδηλώσεων μας,  καταλήγουν στο φαρμακείο της ΜΚΟ εξαιτίας της συστέγασης .

Επειδή αυτή τη στιγμή παρακολουθούμε πάνω από 800 ασθενείς και δεν έχουμε καμία χρηματοδότηση χρειαζόμαστε φάρμακα. Παρακαλούμε τους πολίτες που θέλουν να μας ενισχύσουν να μας φέρνουν φάρμακα μόνο τις απογευματινές ώρες 6-8μμ.  Κοινωνικό ιατρείο φαρμακείο Λάρισας «Τόπος Αλληλεγγύης» (Παπαναστασίου 117, τηλέφωνο επικοινωνίας 2410619073).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass