ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Μυστήριο με ξανθό κοριτσάκι σε οικισμο ΡΟΜΑ στα Φάρσαλα

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2013 23:32 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:19

Μεγάλης κλίμακας αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε καταυλισμό ΡΟΜΑ στο Φάρσαλα στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθησαν συνολικά 11 άτομα για διάφορα αδικήματα, όπως παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και όπλων καθώς και περί τελωνειακού κώδικα, καταδιωκτικά έγγραφα και άλλα αδικήματα.  Στο επίκεντρο όμως της επιχείρησης  βρέθηκε ένα τετράχρονο ξανθό κοριτσάκι, το οποίο προκάλεσε τον ενδιαφέρον των αστυνομικών με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν έρευνες για την αποσαφήνιση της καταγωγής του οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και συμμετείχαν σε αυτή δυο συνεργεία με 41 αστυνομικούς και 13 οχήματα από Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας και συγκεκριμένα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας, το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), την Ομάδα Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) και το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε 8  σπίτια όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων δύο πιστόλια εκ των οποίων το ένα σε μορφή στυλογράφου, ένα κυνηγετικό όπλο, 49 φυσίγγια, 130 γραμμάρια λαθραίου καπνού, 72,7 γραμμάρια κάνναβης και 39,5 ναρκωτικά δισκία. Εξάλλου προσήχθησαν 12 άτομα από τα οποία οι 5 αλλοδαποί και συνελήφθησαν 11. Μεταξύ δε των συλληφθέντων  δε για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και ένας 32χρονος Πυροσβέστης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ διερευνάται τυχόν συμμετοχή τους στη διάπραξη κλοπών και ληστειών στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας. 

Οι εξελίξεις για την 4χρονη

 Όσον αφορά στην περίπτωση του 4χρονου κοριτσιού οι κηδεμόνες του  προσήχθησαν στην Αστυνομία και το εν συνεχεία οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα όπου και κατέθεταν μέχρι αργά το μεσημέρι, ενώ κατά πληροφορίες η μάνα του παραδέχτηκε ότι είναι υιοθετημένο, χωρίς όμως να μπορεί να δώσει επαρκείς εξηγήσεις γιαυτό. Ενώ το παιδί οδηγήθηκε και στο νοσοκομείο, προκειμένου να γίνει εξέταση DNA. Παράλληλα, οι αστυνομικοί επανεξετάζουν όλους τους φακέλους με υποθέσεις εξαφάνισης παιδιών από το 2009.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass