Επιβράβευσαν τον τραυματία αστυνομικό της Ε.Κ.Α.Μ.

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2013 22:41 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:19

Ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Βασίλειος Χαλάτσης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας, Αστυνομικός Διευθυντής Παναγιώτης Ντζιοβάρας, επισκέφθηκαν χθες (16.10.2013) το πρωί στην οικία του, τον Λαρισαίο αστυνομικό της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.), ο οποίος τραυματίστηκε τα ξημερώματα της (21.07.2013) στη Βροσίνα Ιωαννίνων, κατά τη διάρκεια ένοπλης συμπλοκής με δραπέτες των Φυλακών Τρικάλων.

 

Οι ανώτατοι Αξιωματικοί επιβράβευσαν τον αστυνομικό και του παρέδωσαν μία χρηματική επιταγή, ως συμβολική χειρονομία έμπρακτης συμπαράστασης.

 

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης στην περιοχή Βροσίνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραπετών, σημειώθηκε συμπλοκή με ανταλλαγή πυροβολισμών, που είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματισθεί ο αστυνομικός σοβαρά στο δεξί του πόδι. Ο τραυματίας υποβλήθηκε σε επέμβαση στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γεωργίου Χατζηκώστα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass