ΑΦΟΥ ΞΑΝΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Ουρές και γκρίνια στο Δημοτολόγιο

*Εκπαιδευτικοί ζητούσαν «τελευταία ώρα» τα πιστοποιητικά για τις αποσπάσεις τους

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2013 14:45 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:39

Ατέλειωτες ουρές στο Δημοτολόγιο της Λάρισας, μέχρι έξω από το δημαρχείο το πρωί, για την προμήθεια πιστοποιητικών. Αναμονή και ως κε τούτου εκνευρισμός κάποιες στιγμές. Αιτία για την συσσώρευση κόσμου ήταν οι εκπαιδευτικοί, που έσπευσαν να ζητήσουν πιστοποιητικά προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν στις αιτήσεις για απόσπαση. Η προθεσμία τους λήγει αυτή την Παρασκευή, οπότε στο πλαίσιο της νεοελληνικής λογικής «πάω τελευταία ώρα», βρέθηκαν χθες να πυκνώνουν τις ουρές στο δημαρχείο. Βέβαια στην αναμονή βρέθηκε και αρκετός κόσμος για τις συνήθεις καθημερινές συναλλαγές με την υπηρεσία.

Οι εκπαιδευτικοί, που είχαν τη δυνατότητα να ζητήσουν τις βεβαιώσεις τους εδώ και αρκετές εβδομάδες, είναι εν μέρει δικαιολογημένοι καθώς τις τελευταίες ημέρες βρίσκονταν σε εξέλιξη κινητοποιήσεις στους δήμους και οι υπηρεσίες ήταν κλειστές ή υπολειτουργούσαν. Μόνο αδικαιολόγητη ωστόσο μπορεί να χαρακτηριστεί η στάση ορισμένων απαιτητικών εκπαιδευτικών, οι οποίοι, επιθυμώντας άμεση εξυπηρέτηση, στρέφονταν εναντίον των υπαλλήλων του Δημοτολογίου με την κλασσική φρασεολογία «τι σας πληρώνουμε… είστε υπάλληλοί μας…» κλπ. Μάλλον αδιανόητη συμπεριφορά από ανθρώπους (ευτυχώς λίγους) που πληρώνονται επίσης από το Δημόσιο. Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass