ΜΕ ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΑΣΟΚ: Ανοιχτή εκδήλωση με αγροτικά θέματα τον Σεπτέμβριο

* «Θέλουμε να συμμετέχουν όλοι», τονίζει ο γραμματέας, Γιώργος Βαλάρης

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2013 3:09 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:32
Στη διοργάνωση μιας ανοιχτής εκδήλωσης, με επίκεντρο αγροτικά ζητήματα, στις αρχές του φθινοπώρου –κατά πάσα πιθανότητα εντός του Σεπτεμβρίου, προσανατολίζεται η Νομαρχιακή Επιτροπή Λάρισας του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τον γραμματέα, Γιώργο Βαλάρη. Χθες το βράδυ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών του τοπικού οργάνου με κύριο αντικείμενο τη νέα οργανωτική δομή της Επιτροπής.
Το νέο οργανωτικό σχήμα, βάσει σχετικής εγκυκλίου από τα «κεντρικά» της Ιπποκράτους, θα περιλαμβάνει την ανάληψη συγκεκριμένων καθηκόντων που θα ανατεθούν στα μέλη της Επιτροπής και αφορούν τόσο σε τομείς δράσης, όσο και σε τομείς πολιτικής –όπως για παράδειγμα για θέματα που αφορούν στην Αυτοδιοίκηση, αλλά και την Επικοινωνία.
Κάλεσμα σε όλους τους εκλεγμένους στην αυτοδιοίκηση να συμμετέχουν στη διαδικασία του καινούριου οργανωτικού σχήματος, απηύθυνε ο νεοεκλεγείς γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής, Γιώργος Βαλάρης. «Θέλουμε να συμμετέχουν όλοι οι σύντροφοι που είναι εκλεγμένοι είτε σε νομαρχιακό είτε σε δημοτικό επίπεδο», είπε. Αναφερόμενος στα οικονομικά της Επιτροπής, ο κ. Βαλάρης τόνισε ότι «παραλάβαμε από την προηγούμενη Νομαρχιακή Επιτροπή μια οικονομικά τακτοποιημένη και νοικοκυρεμένη ταμειακή κατάσταση και οφείλουμε να τη συνεχίσουμε».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass