Μαζεύτηκαν 8.000 βέσπες στη Μάντοβα!

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2014 10:30 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:42

Μαζεύτηκαν 8.000 βέσπες! Ανάμεσα σε αυτές και των 40 Ελλήνων και κάποιων Λαρισαίων. Ήταν η φετινή παγκόσμια ετήσια συνάντηση ιδιοκτητών βέσπας, που έγινε στη Μάντοβα της Ιταλίας από 13 μέχρι 15 Ιουνίου. Η έκπληξη της συνάντησης ήταν η συμμετοχή βεσπών από το μακρινό Βιετνάμ, για πρώτη φορά…

Ο πρόεδρος της Λέσχης Κλασικής Μοτοσικλέτας και Βέσπας Λάρισας Κώστας Γράντης, συμπλήρωσε φέτος δέκα χρόνια συναντήσεων στο εξωτερικό με βέσπα. Έκανε  χιλιάδες χιλιόμετρα. Από τη Νορβηγία έως την Πορτογαλία κι από την Ελλάδα στα άκρα της Ευρώπης. Με πολλούς φίλους βεσπατζήδες στο εξωτερικό, έχει το προσωνύμιο βεσπο- ιπτάμενος! Διηγήθηκε στην «Ε», μερικά στοιχεία της συνάντησης:

Φύγαμε από Ηγουμενίτσα και μέσω Αγκόνας συνεχίσαμε στους ιταλικούς δρόμους, από δευτερεύοντες κυρίως, για περισσότερη ασφάλεια από πλευράς τροχαίων και πιο οικονομικά. Κάναμε επισκέψεις στο Ρίμινι, Σαν Μαρίνο, Φεράρα και καταλήξαμε στη Μάντοβα. Πήγαμε και στη Βερόνα του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας και τη λίμνη Garda (Lago di Garda). Εντυπωσιακή ήταν η μεγάλη παρέλαση με τις βέσπες με αναβάτες, κυρίως ευρωπαίους, αλλά και από ΗΠΑ, Βιετνάμ και Κουβέιτ. Υπήρχαν και αναβάτες βέσπας από την Αλβανία.

Όλοι μέναμε σε ξενοδοχεία που είχαμε κλείσει μήνες πριν. Ακόμα και η συμμετοχή σ επίσημα γεύματα ή δείπνα , απαιτούσε κλείσιμο θέσης από πριν. Όλα οργανωμένα και φυσικά γεμάτα όλα τα ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής. Όσοι άργησαν έβρισκαν ξενοδοχεία, δεκάδες χιλιόμετρα μακριά. Γεγονός σημαντικό για τον τουρισμό μιας περιοχής οι 8.000 αναβάτες βεσπών και οι συνοδοί τους. Το σημαντικότερο σε αυτές τις συναντήσεις, είναι οι φιλίες που αποκτάς, οι πλάκες και η αίσθηση της κοινής παρέας, μέσα από τη βέσπα, που αγαπάμε όλοι…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass