Κατασκηνώνουν μέσα στη… Λάρισα τα λυκόπουλα

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2014 12:30 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:39

 

 

Μέσα στην πόλη της Λάρισας και συγκριμένα στη συνοικία Νέα Πολιτεία, κατασκήνωσαν τα λυκόπουλα της 3ης Αγέλης Λάρισας και γνώρισαν την πόλη με ένα διαφορετικό τρόπο. 

Σε δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής: «Σκεφτήκατε ποτέ, εάν μπορούν τα παιδιά μας να γνωρίσουν την διαβίωση στην φύση χωρίς να φύγουν από τον ιστό της Λάρισας; Σκεφτήκαμε ποτέ πόσοι χώροι πρασίνου υπάρχουν και πως μπορούμε να τους αξιοποιήσουμε για να φέρουμε πιο κοντά τα παιδιά στην φύση;

Η 3η Αγέλη Αεροπροσκόπων της πόλης μας πραγματοποίησε διήμερη δράση υπαίθρου και πόλης. Ένα διήμερο γεμάτο περιπέτεια και δράση χωρίς τα παιδιά να φύγουν από την πόλη μας. Αξιοποιώντας τον προαύλιο  χώρο πρασίνου όπου στεγάζεται η 3η αγέλη αεροπροσκόπων στην θέση ¨Κονάκι¨ της συνοικίας Νέας Πολιτείας  τα λυκόπουλα έστησαν τις σκηνές τους, πήρανε μία γεύση από κατασκήνωση και τη ζωή στη φύση. Ακόμα, χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής μεταφοράς, βρεθήκανε στο κέντρο της πόλης όπου μέσα από το παιχνίδι επισκέφτηκαν ιστορικά σημεία της πόλης και έμαθαν την ιστορία της.

Η διήμερη αυτή εμπειρία των λυκόπουλων με θέμα την ζωή στην ύπαιθρο και την ζωή στην πόλη έκανε το μέλλον αυτής της πόλης που είναι τα παιδιά της να την γνωρίσουν καλύτερα και να την αγαπήσουν.»

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass