Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Αγιάς

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2014 10:45 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:29

 

Του Νίκου Γουργιώτη

(Γραφείο «Ε» στην Αγιά)

 

Συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη, στις 7 το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Αγιάς, στην αίθουσα συνεδριάσεών του στο Πολιτιστικό Κέ­ντρο Αγιάς  «Χρυσαλλίδα», για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Εξέταση αιτήματος Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΛ «Monsters» για παραχώρηση χώρου στο δημοτικό πάρκιγκ Στομίου, με σκοπό τη διοργά­νωση εκδηλώσεων το τετραήμερο 17 ως 20 Ιουλίου 2014. (Εισηγητής: Γκουτζουλίκας Γεώργιος, αντιδήμαρχος).

Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Κα­τασκευή δεξαμενών άρδευσης και εκσυγχρονισμός δικτύου άρδευσης στην Αγία Τριάδα στις Τ.Κ. Σωτηρίτσας και Μελιβοίας». (Εισηγήτρια: Μπαρτζώκα Αθανασία, αναπληρώτρια προϊσταμένη Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών).

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη ρύθμιση και την εξό­φληση οφειλών από πάσης φύσεως δημοτικά τέλη, φόρους, εισφορές κ.λ.π. στο πλαίσιο του άρθρου 51 του Ν.4257/2014. Έγκριση διενέργειας προμηθειών του Δήμου, σύμφωνα με τις διατάξεις των παραγράφων 1 και 5 του άρθρου 65 του Ν. 3852/2010, για το οικονομικό έτος 2014. Αποδοχή και κατανομή ποσού 53.800€ από το Υπουργείο Εσωτερικών για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας. Αποδοχή και κατανομή πο­σού 71.040€ από κατανομή ΣΑΤΑ 2014. Αποδοχή και κατανομή ποσού 9.634€ για την καταβολή της εκλογικής αποζημίωσης στους υπαλλήλους του Δήμου Αγιάς. Έγκριση 5ης τροποποίησης ετήσιου προγράμματος δράσης και 5ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014. (Εισηγητής: Ιωάννης Σπανός, προϊστάμενος Τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών).

Πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση εποχιακών και πρό­σκαιρων αναγκών στην κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας, δίμηνης διάρκειας. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Αγιάς στο Σύστημα Κεντρι­κής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών Α.Ε.Ι. «ΑΤΛΑΣ» ως φορέας υποδοχής. Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου της δημο­τικής εταιρείας «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥ­ΣΙΑΣ ΑΓΙΑΣ Α.Ε.». (Εισήγηση: Βασίλειος Λέτσιος, δημοτικός σύμβου­λος).

Αποδοχή παραίτησης προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης με την επωνυμία «Καλυψώ» Δήμου Αγιάς και αντικατάστασή του, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 255 του Ν.3463/2006. Λήψη απόφασης για την έγκριση υποβολής αιτήματος προς την εταιρεία «PROTERGIA» για χορηγία προς το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, με σκοπό τη συνέχιση των ανασκαφικών δραστηριοτήτων στο Κάστρο της Μελίβοιας από την 7η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων. (Εισηγητής: Αντώνης Γκουντάρας, δήμαρχος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass