Ποδηλατοβόλτα λυκοπούλων

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2014 16:21 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:20

 

Μια μεγάλη ποδηλατοβόλτα έκαναν στη Λάρισα τα λυκόπουλα την Κυριακή, με οργανωτή το 2ο Σύστημα Προσκόπων Λάρισας, για τα μέλη των συστημάτων της πόλης ηλικίας 7-11 ετών, στο πλαίσιο του «παιχνιδιού πόλης.»

Σύμφωνα με δελτίο τύπου «Ένα διαφορετικό παιχνίδι που είχε σχέση με το ποδήλατο. Ένα μέσο μετακίνησης το οποίο τα ενήλικα στελέχη είχαν σαν στόχο να το προωθήσουν σαν έναν υγιή και ασφαλή τρόπο μετακίνησης στην πόλη της Λάρισας. Στις 11:00, το πρωί της Κυριακής, σε μια πλήρως διακοσμημένη πλατεία Ταχυδρομείου τα λυκόπουλα ξεκίνησαν το παιχνίδι. Με την χρήση ενός ταξιδιωτικού οδηγού τα λυκόπουλα χωρισμένα σε ομάδες, με την επιτήρηση των ενήλικων στελεχών, είχαν την δυνατότητα να μετακινηθούν στην κεντρική πλατεία, στην πλατεία Αγίου Βησσαρίωνος, στο αρχαίο θέατρο, στον Άγιο Αχίλλιο και στο κηποθέατρο.

Εκεί, είχαν ήδη στηθεί διαδραστικού τύπου παιχνίδια, τα οποία είχαν σχέση με τον Κ.Ο.Κ., με τις επισκευές ποδηλάτων, με ποδηλατοδρομία, με την ιστορία του ποδηλάτου, καθώς επίσης και την κατασκευή μινιατούρας ποδηλάτων.Τα λυκόπουλα, πριν το τελείωμα της δράσης είχαν την δυνατότητα να κερδίσουν δώρα, τα οποία σχετίζονται με το ποδήλατο και έτσι να ολοκληρωθεί ένα βιωματικό παιχνίδι το οποίο προσπαθούν να παίξουν τα μέλη του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων από το 1910.

Θερμές ευχαριστίες θα θέλανε να δώσουνε στους δύο χορηγούς της δράσης και πιο συγκεκριμένα στον κ. Γώγο Πέτρο ιδιοκτήτη του καταστήματος ποδηλάτων “Ορθοπεταλιά”, καθώς επίσης και στην ιδιοκτήτρια του κέντρου ξένων γλωσσών της κα Σαμαρά Ελένης.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass