ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

Στάχτη δύο καταστήματα στη Γιάννουλη

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2014 15:52 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:15

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε», του Κώστα Τσόλα)

Στην καταστροφική μανία της φωτιάς παραδόθηκαν χθες τα ξημερώματα στη Γιάννουλη δύο καταστήματα εστίασης, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Η μανία της φωτιάς ήταν τόσο μεγάλη που στα δύο καταστήματα δεν έμεινε κυριολεκτικά τίποτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες η φωτιά ξεκίνησε ξαφνικά  γύρω στις 3.50 τα ξημερώματα από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και πήρε αμέσως τεράστιες διαστάσεις λόγω των εύφλεκτων υλικών εντός του καταστήματος και  στον περιβάλλοντα χώρο.

Πρόκειται για τη γνωστή καφετέρια «STOP» που βρίσκεται στην είσοδο της Γιάννουλης (από Λάρισα). Σύμφωνα με κύκλους των ιδιοκτητών όλα πήγαιναν  καλά μέχρι την ώρα που το κατάστημα χθες τη νύχτα έκλεισε και είχαν φύγει και οι τελευταίοι πελάτες. Οι εργαζόμενοι, όπως κάθε βράδυ έκλεισαν προσεκτικά  και το χώρο της κουζίνας χωρίς να υπάρχει καμία υπόνοια ότι κάτι εύφλεκτο θα μπορούσε να μείνει ξεχασμένο. Ωστόσο το κακό δεν άργησε να γίνει. Κάποιοι μιλούν και για εμπρησμό και ότι βρέθηκαν ίχνη εμπρησμού  στο χώρο του καταστήματος. Η επέκταση της φωτιάς  στην καφετέρια ήταν πολύ γρήγορη και με τη μεγάλη ένταση που είχε  πέρασε αμέσως και στο διπλανό κατάστημα εστίασης «Γυροβολιά», όπου και εκεί η καταστροφή είναι ολική.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας η οποία έφτασε γρήγορα στο χώρο της φωτιά με τέσσερα οχήματα και δέκα άνδρες  όπου για δύο σχεδόν ώρες καταβάλλονταν υπεράνθρωπες προσπάθειες αφ ενός να σβηστεί η φωτιά στα δύο καταστήματα αλλά και να μην επεκταθεί  και σε διπλανά καταστήματα και οικίες όπου ο φόβος ήταν υπαρκτός.

Για τα αίτιας της φωτιάς προανάκριση κάνει το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ.Λ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass