Απ. Καλογιάννης: Αρχίζει αμέσως η διαδικασία ενημέρωσης για όλα τα ζητήματα του Δήμου

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2014 0:25 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:03

 

Συνάντησή του με τον απερχόμενο δήμαρχο Κ. Τζανακούλη, προανήγγειλε πριν λίγο ο Απ. Καλογιάννης, ώστε να αρχίσει αμέσως η διαδικασία της ενημέρωσης για όλα τα ζητήματα του Δήμου και η νέα δημοτική αρχή που θα αναλάβει την 1η Σεπτεμβρίου, να ξεκινήσει χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις το έργο της.

Μετά τη μεγάλη εκλογική νίκη της περασμένης Κυριακής, πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρικό κλίμα συνεδρίαση των υποψηφίων του συνδυασμού της «Συμπαράταξης Λαρισαίων», παρόντος του νέου δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη.

Στη συνεδρίαση που διεξήχθη στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ», ο κ. Καλογιάννης έκανε μια σύντομη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και συνεχάρη όλους τους υποψηφίους για τη μάχη που έδωσαν ώστε να έρθει το νικηφόρο αποτέλεσμα, ασχέτως εάν εκλέχθηκαν οι ίδιοι ή όχι. Ο νέος δήμαρχος Λαρισαίων τόνισε για άλλη μια φορά ότι το προγραμματικό πλαίσιο και οι δεσμεύσεις της «Συμπαράταξης» προς τους Λαρισαίους ισχύουν μέχρι κεραίας και επανέλαβε τη βασική πολιτική θέση της «Συμπαράταξη» για αλλαγή στο μοντέλο διοίκησης του Δήμου, με συμμετοχικότητα και διαφάνεια. «Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Η επόμενη περίοδος είναι ιδιαίτερα δύσκολη για την κοινωνία αλλά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Υπάρχουν ρόλοι για όλους όσους έχουν όρεξη και μεράκι να βοηθήσουν τον Δήμο και το έργο της δημοτικής αρχής, είτε έχουν εκλεγεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, είτε όχι», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καλογιάννης. Συμπλήρωσε δε πως θα υπάρξει σύντομα συζήτηση για το μοντέλο λειτουργίας άτυπων επιτροπών της «Συμπαράταξης», που θα υποβοηθούν το έργο της δημοτικής αρχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σύντομη ομιλία του ο κ. Καλογιάννης, στάθηκε ιδιαίτερα «στο απολύτως πετυχημένο και πρωτόγνωρο εγχείρημα της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» που έδειξε ότι μπορεί να ενώσει ανθρώπους από διαφορετικές πολιτικές προελεύσεις».

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass