Πανήγυρης στην ενορία Αναλήψεως Αβέρωφ

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2014 20:02 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:03

Γιόρτασε η ενορία της Αναλήψεως στην Λάρισα, με την ευκαιρία της μεγάλης Δεσποτικής εορτής, με μεγαλοπρέπεια και ιερά κατάνυξη. Ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος χοροστάτησε και ιερούργησε στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό και κάλεσε τους πιστούς να υψώσουν τον νουν και τις καρδιές τους «στον εν δόξη Αναληφθέντα Κύριο ώστε να έχουν μόνιμη την χαρά και διαρκή την ευλογία Του! Ο πρωτοψάλτης του ιερού ναού κ. Θεοδόσης Διαμάντης και οι χοροί των ιεροψαλτών έψαλαν μελίρρυτα και πολύ πρωτότυπα μέλη της εορτής, συμβάλλοντας στην πνευματική ανάταση των πιστών, οι οποίοι για άλλη μια φορά κατέκλυσαν τον ιερό ναό.»

Το υπόλοιπο πρόγραμμα: Αύριο Παρασκευή: Πρωί 7:00 όρθρος και θεία λειτουργία. Απόγευμα : 7:30 εσπερινός και η ακολουθία των Χαιρετισμών του Οσίου Διονυσίου του εν Ολύμπω. Το Σάββατο 31 Μαΐου Πρωί : 7:00 όρθρος και θεία λειτουργία. Απόγευμα : 7:00 μέγας εσπερινός. Κυριακή 1 Ιουνίου: Πρωί : 7:00 όρθρος και θεία λειτουργία. Απόγευμα : 7 ευχέλαιο, 9 μ. μ. ιερά κατανυκτική αγρυπνία. Δευτέρα 2 Ιουνίου: Πρωί : 10:00 παράκληση και αναχώρηση της δεξιάς χειρός του Οσίου Διονυσίου του εν Ολύμπω.                    

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass