Απ. Καλογιάννης: Επιβραβεύτηκε η ενότητα της Συμπαράταξης

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2014 2:55 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:57

Ο κ. Καλογιάννης, μιλώντας σε ψηφοφόρους, έξω από το εκλογικό κέντρο τόνισε πως «θέλω ευχαριστήσω όλους τους Λαρισαίους από όλο το πολιτικό φάσμα για την μεγάλη νίκη που μας έδωσαν. Δώσαμε ένας όμορφο και έντιμο αγώνα. Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι μια επιβράβευση της ενότητας που σηματοδότησε η Συμπαράταξη Λαρισαίων.  Μια ενότητα που συγκέντρωσε απίθανες δυνάμεις και θα μας δώσει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε από αύριο τα προβλήματα της πόλης.

Ο Δήμος Λαρισαίων, πέρα από τα έργα που θα κάνει, θα είναι ένας Δήμος δίπλα στον πολίτη σε κάθε του βήμα, με ανοικτή την πόρτα του Δήμου. Θα είναι ένας Δήμος και για την πόλη μας και για τη ζωή μας.

Αυτές τις ώρες, τις περίμενε χρόνια ολόκληρα, πολύς κόσμος. Ηρθε η ώρα, με όλους τους δημοκράτες πολίτες όλου του πολιτικού φάσματος να δώσουμε τη μάχη για τα προβλήματα της πόλης. Βλέπω σήμερα υποψηφίους της Ενωτικής Πρωτοβουλίας από το 2006, πρόσωπα από τις εκλογές του 2010 και σήμερα τους ανθρώπους από το πλατύ ψηφοδέλτιο που ηγήθηκα. Θέλω σε όλους αυτούς τους ανθρώπους να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς για την κοινή μας προσπάθεια.

Θέλω να σας εξομολογηθώ κάτι. Ο λόγος  που διεκδίκησα για τρίτη φορά, ως υποψήφιος το δημαρχιακό θώκο είναι ότι πίστευα στην ενότητα του δημοκρατικού χώρου την οποία πίστευα ότι μπορούσα να την εκφράσει.

Η Λάρισα, το επόμενο διάστημα έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα. Αφορούν όλες εκείνες τις πολιτικές που φτωχοποίησαν ένα σημαντικό τμήμα της κοινωνίας της πόλης, αφορούν μεγάλα έργα τα οποία πρέπει να προχωρήσουνε με πιο γοργούς ρυθμούς, αφορούν τα προβλήματα της καθημερινότητας. Χρειάζεται να δώσουμε μεγάλο αγώνα.

Θέλω να διαβεβαιώσω τους πάντες στην Λάρισα, πως η παρουσία μου στη θέση του δημάρχου αποτελεί εγγύηση για την μεγαλύτερη δυνατή ενότητα στην πόλη, απέναντι σε όλες εκείνες τις δυνάμεις που θέλησαν κατά την προεκλογική περίοδο να διχάσουν. Εχουμε δηλώσει και ισχύει πως θα αναβαθμίσουμε τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Αυτό σημαίνει ότι θα συνεργαστούμε με την αντιπολίτευση. Θα επιδιώξουμε τη συνεργασία. Θέλω τη συνεργασία όλων, χωρίς αλαζονεία, για να κάνουμε τα επόμενα μεγάλα βήματα της πόλης.

Είναι εξαιρετικά συγκινητικές οι στιγμές. Εάν θέλετε είναι η επιβράβευση μιας πορείας προσωπικής, επαγγελματικής και οικογενειακής. Ετσι το αισθάνομαι.

Οι δυνάμεις της προόδου σε αυτή την πόλη που στήριξαν κατά κύριο λόγο την προσπάθειά μας , ας έχουν νουν και γνώση, υπάρχει η ανάγκη να ανοίξουμε την αγκαλιά μας σε όλους. Αυτό επιβάλουν τα προβλήματα, αυτό επιβάλει η ανάγκη της ενότητας.

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου» κατέληξε ο κ. Καλογιάννης.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass