Mεγάλη νίκη Π. Σαρχώση στο Δήμο Τυρνάβου

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2014 2:05 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:57

 

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ(Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

 

Ο γνωστός και καταξιωμένος φαρμακοποιός, πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου και από τους πλέον έμπειρους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με 24 χρόνια παρουσίας στα δημοτικά πράγματα του Τυρνάβου, ο κ. Παναγιώτης Σαρχώσης είναι ο μεγάλος νικητής των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Τυρνάβου.

Ο κ. Σαρχώσης πέτυχε μια ξεκάθαρη νίκη. Νίκη που του δίνει μια δυναμική να διοικήσει για τα επόμενα πέντε χρόνια  δήμο Τυρνάβου υλοποιώντας το πρόγραμμα του συνδυασμού του.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και την ξεκάθαρη νίκη του κ. Σαρχώση, το  εκλογικό κέντρο του νέου δημάρχου Τυρνάβου επισκέφθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Νίκος Μαλάκος, μαζί με δημοτικούς συμβούλους και στελέχη του συνδυασμού. Τον κ. Μαλάκο οι συνδημότες  έξω από το εκλογικό κέντρο  υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα.  Ο  απερχόμενος και ο νυν δήμαρχος αντάλλαξαν χειραψία και  θερμή αγκαλιά, όπως και τα στελέχη των δύο συνδυασμών δείχνοντας έτσι για άλλη μια φορά το μεγαλείο του πολιτισμού του Τυρνάβου και στην περίοδο των εκλογών.

Στη συνέχεια ο νέος δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης μιλώντας στην «Ε», αλλά και στους συγκεντρωμένους συνδημότες έξω από το εκλογικό τμήμα της «συνΠολιτείας», αρχικά  συγχάρηκε τον απερχόμενο δήμαρχο κ. Νίκο Μαλάκο και τα στελέχη της απερχόμενης πλειοψηφίας, για τον πολιτικό  πολιτισμό. Στη συνέχεια ο κ. Σαρχώσης τόνισε ότι νίκησαν οι πολίτες και συνέχισε:  «Θα σεβαστούμε τους αντιπάλους μας. Θα ξεκινήσουμε μια νέα πορεία. Θέλουμε τους πολίτες δίπλα μας, τους έχουμε μεγάλη ανάγκη έτσι ώστε μαζί να καταφέρουμε να πάμε τον Δήμο Τυρνάβου μπροστά».

Τέλος ο κ. Σαρχώσης απευθυνόμενος στο πλήθος είπε: Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς που  μας βοηθήσατε και μας εμπιστευτήκατε.»

Μετά την ξεκάθαρη νίκη του κ. Παναγιώτη Σαρχώση ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Νίκος Μαλάκος δήλωσε χθες στην «Ε»:  « Κάναμε ένα δίκαιο αγώνα. Την πρώτη Κυριακή εκλεχτήκαμε πρώτοι. Την δεύτερη Κυριακή οι δυνάμεις που δεν ήθελαν την ευταξία την ισονομία, την ισοπολιτεία και πάνω απ’ όλα την κοινωνική δικαιοσύνη στο  Δήμο μας , μας πολέμησαν και μας έθεσαν  στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Τυρνάβου. Σεβόμαστε το αποτέλεσμα και θα προσπαθήσουμε από τη θέση μας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι  για τη μετέπειτα πορεία του Δήμου μας».

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Σαρχώσης

Ο Παναγιώτης Σαρχώσης γεννήθηκε το 1956 και τελείωσε το 6τάξιο Γυμνάσιο Τυρνάβου το 1974. Σπούδασε στη Φαρμακευτική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Πήρε το πτυχίο του, επέστρεψε στον Τύρναβο και άνοιξε φαρμακείο. Το 1986 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος και από τότε εκλέγεται ανελλιπώς μέχρι και το 2010. Την περίοδο 1991 – 1994 διατέλεσε αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ενώ την περίοδο 2007 – 2010 πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τυρνάβου. Παράλληλα ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική και κοινωνική δράση και εκλέγεται αντιπρόσωπος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο. Είναι παντρεμένος με τη δικηγόρο Εύη Βογιατζή και έχουν δύο παιδιά.

 

Το νέο δημοτικό συμβούλιο Τυρνάβου

Η σύνθεση του νέου δημοτικού συμβουλίου Τυρνάβου έχει ως εξής:

Δήμαρχος Παναγιώτης Σαρχώσης

ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ:

Αλεξ. Χατζηκρανιώτης

Γιώργος Αρβανίτης

Φανή Μπίλιου Λαγκιόλη

Γιώργος Μπανταβάνης

Αναστάσιος Ψύρρας

Δημήτρης Κουτσίνας

Χρήστος Τσιόπας

Μάκης Κατσικαβέλας

Κώστας Κουλιός

Ανδρέας Ντάμτσιος

Γιάννης Γκαμπέτας

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Ρούλα Σουρλατζή – Ζαχαράκη

Κώστας Χρυσοβέργης

Γιώργος Κουτσοδήμος

Μάριος Ρίζος

Βασίλης Τάχας

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

-Νίκος Μαλάκος

Βασίλης Νταβαρούκας

Σάμερ – Αθανάσιος Αμάρι

-Στέλιος Ροντούλης

Ανδρέας Ξηρομερήσιος

Θεόδωρος Λάππας

-Στέλιος Χατζηκράχτης

Νίκος Μπαντόγιας

Γιώργος Σακοράφας

-Αναστασία Ψύρρα

Ανδρέας Γιαννόπουλος

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass