Παράταξη Τζανακούλη: «Δεν μας αγγίζουν οι καλοπληρωμένες συκοφαντίες «μικροπολιτικών» επιδιώξεων»

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2014 22:15 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:56

Από το συνδυασμό «Λάρισα Πόλη του Αύριο» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Επειδή τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε για μια ακόμα φορά μάρτυρες ενός παρασκηνίου στην πόλη που ξεπερνάει τον πολιτικό πολιτισμό και δυστυχώς αναπαράγει το νοσηρό περιβάλλον που ζήσαμε, ως παράταξη, και στην προεκλογική περίοδο, είμαστε αναγκασμένοι να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα:

Η παράταξη μας «Λάρισα Πόλη του Αύριο» έδωσε ένα τίμιο και ηθικό αγώνα στην προεκλογική περίοδο, μένοντας μακριά από υπόγειες διαδρομές, πολιτικό αμοραλισμό και λασπολογίες. Ο κόσμος της Λάρισας μας κατέταξε και η απόφαση του είναι απολύτως σεβαστή. Την επομένη ακριβώς των εκλογών, ο συνδυασμός μας σε μια μαζική και συλλογική διαδικασία, αποφάσισε ομόφωνα να πράξει κατά συνείδηση ενός εκάστου στο δεύτερο γύρο των εκλογών. Και αυτό κάνει.


Ωστόσο, επειδή η δεκαεξάχρονη παρουσία του συνδυασμού μας στην δημοτική αρχή του Δήμου Λαρισαίων, αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για την ιστορία της Λάρισας, δεν είμαστε διατεθειμένοι να χαρίσουμε αυτή την ιστορία στις εκλογικές επιδιώξεις κανενός. Αποφασίσαμε ο συνδυασμός μας «Λάρισα Πόλη του Αύριο» να έχει σταθερή παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο και στην πόλη, ακριβώς για να διαφυλάξει το έργο που παρήχθη όλα αυτά τα χρόνια. Όσοι Λαρισαίοι πολίτες, αλλά και όσοι συνδυασμοί αναγνωρίζουν το έργο μας και σέβονται τις κατακτήσεις της Λάρισας  στη διάρκεια της θητείας μας, είναι προφανές ότι μας τιμούν και φυσικά τους ανταποδίδουμε την τιμή, με συνεννόηση και συμπόρευση στον κοινό στόχο που είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των Λαρισαίων και η διαφύλαξη των όσων πετύχαμε στα δεκαέξι χρόνια της δημιουργικής μας πορείας.

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι από την θέση που μας κατέταξαν οι πολίτες της Λάρισας, θα παραμείνουμε θεματοφύλακες της ιστορίας που γράφτηκε στην πόλη από τη δημοτική μας αρχή και τους δημότες. Οι καλοστημένες και καλοπληρωμένες συκοφαντίες «μικροπολιτικών» επιδιώξεων δεν μας αγγίζουν. Χαρακτηρίζουν μόνο όσους τις χρησιμοποιούν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass