ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ Χ.Α

Η Ελληνική και η…«Χρυσή Αυγή»

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2014 23:59 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:51

 

 

Του Δημήτρη Βάλλα

Το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής, πολλοί κατά καιρούς επιχείρησαν να το αναλύσουν, να το εξηγήσουν, αλλά μάλλον με πενιχρά αποτελέσματα…

Για πρώτη φορά ως «Ελληνική Αυγή», το κόμμα της Χ.Α μετέχει στις Αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια και σε επίπεδο Θεσσαλίας και καταφέρνει να αποσπάσει το 6,91%καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση και μάλιστα με μία προεκλογική καμπάνια δύσκολη καθώς ο επικεφαλής του Συνδυασμού Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του τηλεφωνικά μέσω…Κορυδαλλού!

Η συνάντηση χθες ήταν με έναν επιτυχημένο και παγκόσμια αναγνωρισμένο καρδιοχειρουργό και διδάκτορα της Ιατρικής στο ΑΠΘ κ. Βασίλη Χαλβατζούλη που η καταγωγή του είναι από τον Αμπελώνα, αλλά και με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη για τη Λάρισα κ. Δημ. Κολτσίδα που μάλλον εκλέγεται καθώς ο Συνδυασμός του καταλαμβάνει δύο έδρες στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Τι συμβαίνει;

Είμαστε ευχαριστημένοι, θα τονίσει στην«Ε» ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της Λάρισας κ. Δ. Κολτσίδας. "Παλέψαμε κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες και παρόλα αυτά εδραιώσαμε στη συνείδηση τη κόσμου τη μόνη εθνικιστική φωνή.

 Η βούληση του λαού στηρίζοντας την Ελληνική Αυγή, έδωσε ένα ηχηρό ράπισμα σε όλους αυτούς που είχαν εξυφάνει μια άθλια συνομωσία στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και προοπτικής. Στη Λάρισα, εάν συγκρίνουμε με τις βουλευτικές εκλογές αυξήσαμε το ποσοστό μας…

Τώρα ρωτάς αν συναντήσαμε δυσκολίες; Και βέβαια συναντήσαμε, είχαμε τον αποκλεισμό από τα Μ.Μ.Ε, αλλά και διάφορες προβοκατόρικες ενέργειες από άλλα κόμματα για να μην έχουμε κόσμο στις εκδηλώσεις μας. Συνήθως όλα τα Μ.Μ.Ε μιλούσαν για εμάς χωρίς εμάς…

Προσπάθησαν να περάσουν το μήνυμα ότι είμαστε αγράμματοι, απαίδευτοι, αστοιχείωτοι… Να τώρα ο διακεκριμένος καρδιοχειρουργός Βασίλης  Χαλβατζούλης που κατέρχεται με το ψηφοδέλτιό μας ως υποψήφιος ευρωβουλευτής.

 Είναι εντυπωσιακό να γυρίζεις τα χωριά και να εισπράττεις την αγάπη του κόσμου…

Τώρα , όσο για σένα μη διαμαρτύρεσαι και εσύ γρανάζι του συστήματος είσαι που μας έθαψε και ούτε το όνομά σου στο ρεπορτάζ θα τολμήσεις να βάλεις…»

Ο καρδιοχειρουργός

Αφού ξεκαθάρισα με τον κ. Κολτσίδα τα περί  ονομάτων, και άλλων συναφών, ο διάλογος συνεχίστηκε με μία μεγάλη προσωπικότητα στο χώρο της καρδιοχειρουργικής, τον έχοντα καταγωγή από τον Αμπελώνα γιατρό και μέλος της θρυλικής ομάδας καρδιοχειρουργών του αείμνηστου Π. Σπύρου κ. Β. Χαλβατζούλη που κατέρχεται με την Χ.Α ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής:

«Υπηρέτησα, θα μας πει την Ιατρική με πάθος και μεγάλο ζήλο και μετά από 40 χρόνια στην επιστήμη, ήλθε πλέον το πλήρωμα του χρόνου να αποσυρθώ αφήνοντας πίσω μου δύο παιδιά καρδιοχειρουργούς. Ήμουν έτοιμος να αποσυρθώ, όταν άκουσα από ανθρώπους της σημερινής κυβέρνησης να λένε ότι για τα επόμενα 50 χρόνια η Ελλάδα θα είναι υποθηκευμένη με το εθνικό της χρέος.. Σκέφτηκα το εγγονό μου που ήταν μόλις 10 χρόνων, μέχρι πότε θα χρωστά..

Έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ με τα δημόσια της χώρας και με την Χ.Α, γιατί πιστεύω ότι αποτελείται από υγειά κύτταρα.

Σήμερα έχουμε ένα μόρφωμα που μας κυβερνά, και ιατρικά το «μόρφωμα» σημαίνει τη συνύπαρξη δύο διαφορετικών κυττάρων-διαφορετικών ιστών. Ε΄χουμε λοιπόν τη συνύπαρξη δυο ειδών αλλοιωμένων κυττάρων της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ.

Μόνο τα υγιή κύτταρα μπορούν να τα πολεμήσουν και αυτά είναι τα εθνοκά κύττρα της Χρυσής Αυγής που έχουν αυξητική ορμόνη…»

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass