Μ. Χρυσοβελώνη: Κατά συνείδηση ψήφος στον β’ γύρο

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2014 23:30 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:48

 

«Ψήφος κατά συνείδηση» στις Περιφερειακές Εκλογές του Β’ γύρου της ερχόμενης Κυριακής είναι η πολιτική θέση του συνδυασμού «Θεσσαλία, η γη μας» με επικεφαλής την κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Ο συνδυασμός δεν συμμετέχει στην επαναληπτική εκλογή της ερχόμενης Κυριακής 25 Μαΐου για την ανάδειξη του νέου περιφερειάρχη Θεσσαλίας και το μήνυμα σε όσους επέλεξαν να ψηφίσουν στον Α’ γύρο το ψηφοδέλτιο «Θεσσαλία, η γη μας» είναι ότι η επιλογή πλέον αφορά στον κάθε ψηφοφόρο προσωπικά. Υπενθυμίζει ωστόσο πως τόσο η ίδια η επικεφαλής όσο και οι άνθρωποι του συνδυασμού θα είναι παρόντες και ισχύει όσα ειπώθηκαν προεκλογικά.

Παράλληλα η κ. Χρυσοβελώνη ως βουλευτής των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» υπενθυμίζει τη θέση του κόμματος περί «αντιμνημονιακής ψήφου» υπογραμμίζοντας: «Λέμε ΟΧΙ» στην Ευρώπη των κερδοσκόπων και «ΝΑΙ» στην Ευρώπη της ισότητας των κρατών – μελών της». Προσθέτει δε με έμφαση ότι η συμμετοχή στην κάλπη των Ευρωεκλογών είναι κάτι παραπάνω από σημαντική.

Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» έχουν ριχθεί στην εκλογική μάχη των Ευρωεκλογών με γνώμονα μία Ευρώπη που θα αναγνωρίζει τα δικαιώματα της χώρας μας και θα αλλάξει πολιτική απέναντί της, τονίζει η κ. Χρυσοβελώνη.

Όπως επισημαίνει η βουλευτής Μαγνησίας του κόμματος, οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας εντός του Κοινοβουλίου, που τάσσεται ευθύς εξαρχής από τη γέννησή του, απέναντι σε όσους θέλουν την ομοσπονδοποίηση των κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όπως τονίζει, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και το Σοσιαλιστικό Κόμμα ξεκάθαρα πλέον ανακοινώνουν ότι σε αυτές τις Ευρωεκλογές θα ζητήσουν να εκλεγούν οι αντιπρόσωποι εκείνοι οι οποίοι θα προχωρήσουν στον μετασχηματισμό της Ευρώπης σε μία Ομοσπονδία, στην υποστολή των σημαιών, στην υποστολή των πολιτισμών, στην υποστολή της ιστορίας, στην ισοπεδοποίηση. Και καταλήγει ότι με βάση αυτή την απλή σκέψη θα πρέπει οι ψηφοφόροι να κάνουν την επιλογή τους για το ποια ενωμένη Ευρώπη θέλουμε.

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass