Γ. Λαμπρούλης: «Απορρίπτουμε τη λογική του μικρότερου κακού»

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2014 23:07 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:48

«Δεν θα γίνουμε συνένοχοι ψηφίζοντας τον ένα ή τον άλλο. Απορρίπτουμε κάθε λογική του μικρότερου κακού, που τροφοδοτείται απ’ το εκλογικό σύστημα των δύο γύρων και πρέπει να καταργηθεί», τονίζει σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας με τη Λαϊκή Συσπείρωση Γ. Λαμπρούλης, ενόψει των εκλογών της Κυριακής. 

Αναλυτικότερα, ο κ. Λαμπρούλης σημειώνει: «Χαιρετίζουμε τους υποψήφιους της Λαϊκής Συσπείρωσης, τους φίλους, τους χιλιάδες ψηφοφόρους που δώσαμε μια σκληρή και δύσκολη μάχη στο δήμο Λάρισας. Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας είναι θετικό, σηματοδοτεί μια συσπείρωση ικανή να συμβάλλει στο να δυναμώσει η εργατική λαϊκή αντιπολίτευση στη Λάρισα. Απέναντί μας είχαμε να αντιμετωπίσουμε 6 συνδυασμούς που παρουσιάζονταν σαν «ανεξάρτητοι, ακομμάτιστοι και αδέσμευτοι», κρύβοντας τα κόμματα και τους μηχανισμούς που τους στήριζαν όσο και τις αντιλαϊκές θέσεις που στην πραγματικότητα εκφράζουν. Εμείς δεν κρύψαμε ότι στηριχθήκαμε απ’ το ΚΚΕ, καλέσαμε σε καταδίκη της ΕΕ, των κυβερνήσεων και των κομμάτων της, των αυταπατών και ψεύτικων ελπίδων που καλλιεργούν. Το ποσοστό και οι ψήφοι της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι σχεδόν διπλάσιοι απ’ τις ψήφους που πήρε το ΚΚΕ στις τελευταίες εκλογές».

Και ο κ. Λαμπρούλςη συνεχίζει: «Η στάση μας είναι καθαρή και κρυστάλλινη, δεν αλλάζει από γύρο σε γύρο, από εκλογές σε εκλογές. Δεν αποτελεί ουσιαστική αλλαγή η κ. Καραλαριώτου στη θέση του κ. Τζανακούλη, αλλά ούτε και η δήθεν «αριστερή» πρόταση του κ. Καλογιάννη που αποτελεί μετεξέλιξη του παλιού ΠΑΣΟΚ με γαρνιτούρα κάποια πρόσωπα του ΣΥΡΙΖΑ. Τις επόμενες μέρες συνεχίζουμε τη μάχη με την ίδια ένταση και αυταπάρνηση, για την αλλαγή του συσχετισμού δύναμης υπέρ της εργατικής τάξης, των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, να υπερψηφιστεί το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass