«Ρουφούσε» πετρέλαιο από ντεπόζιτο λεωφορείου

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2014 15:27 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:47

 

«Στα πράσα», την ώρα που «ρουφούσε» πετρέλαιο από το ρεζερβουάρ λεωφορείου, συνελήφθη 34χρονος, σήμερα το πρωί, στη Λάρισα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ελέγχων για τη μείωση της εγκληματικότητας. Αναλυτικά:

«Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (19-05-2014) στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, ένας 34χρονος ημεδαπός, για κλοπή. Ειδικότερα, ο 34χρονος παραβίασε ρεζερβουάρ λεωφορείου, το οποίο βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης πολυκαταστήματος και αφαίρεσε ποσότητα πετρελαίου από τη δεξαμενή του.

Από την κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν δέκα (10) δοχεία των (20) λίτρων το καθένα, τέσσερα (4) από τα οποία ήταν γεμάτα με πετρέλαιο, καθώς και το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε για τη διάπραξη της κλοπής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass