ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ FACEBOOK ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ

Μαμάδες από Λάρισα...

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2014 22:41 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:45

Της Νατάσας Πολυγένη

Έχουν σημείο αναφοράς τα παιδιά τους και σύμμαχό τους το διαδίκτυο. Ο λόγος για την ομάδα «Μαμάδες από Λάρισα» που δημιουργήθηκε πριν λίγους μήνες μέσω του Facebook και ήδη αριθμεί 600 μέλη. Γυναίκες με προβληματισμούς, όνειρα και στόχους για τα παιδιά τους που επιδιώκουν να βρίσκονται σε επαφή με γυναίκες που ζουν στην ίδια πόλη και μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες με εκείνες. Η ομάδα δημιουργήθηκε στις 4 Ιανουαρίου του 2014 αλλά όπως εξομολογείται μια μαμά-μέλος της ομάδας προϋπήρχε για 2,5 χρόνια χωρίς ουσιαστικούς λόγους πέραν του ''κους-κους'' και με μόλις 70 μέλη μιας και υπήρχαν «αυστηροί» κανόνες ένταξης! Διαγράφηκε σε μια νύχτα από την προηγούμενη διαχειρίστρια και ξαναδημιουργήθηκε την επομένη μέρα με πολύ περισσότερους και σημαντικούς λόγους!

Στόχος της ομάδας είναι πέραν των νέων γνωριμιών και του ευχάριστου περιβάλλοντος η αλληλοβοήθεια και οι δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα, όπως επίσης και η διοργάνωση διάφορων εκδηλώσεων ψυχαγωγικού περιεχομένου (πρωινά καφεδάκια, πάρτι για παιδιά, πικ- νικ και εκδρομούλες σε κοντινούς προορισμούς). Πρόσφατα μάλιστα, αρκετές μαμάδες συγκεντρώθηκαν στο πάρκο Αλκαζάρ έστρωσαν κουβερτούλες, ετοίμασαν καλούδια σε ταπεράκια και απόλαυσαν την καλοκαιρία συζητώντας και παρακολουθώντας τα παιδιά τους να παίζουν. Για όσες αναρωτιούνται τι μπορούν να βρουν μέσα στη συγκεκριμένη ομάδα εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι θα βρουν και άλλες μαμάδες με κοινές αγωνίες και προβλήματα αλλά θα βρουν και μια διέξοδο κάνοντας νέες γνωριμίες, διαφημίζοντας το επάγγελμα τους, συμμετέχοντας σε φιλανθρωπίες, ενώ οι συζητήσεις για θέματα γύρω από το παιδί, τη γυναίκα και την οικογένεια αποδεικνύονται ιδιαίτερα ωφέλιμες. Οι πιο πρόσφατες δραστηριότητες της ομάδας είναι η συγκέντρωση τροφίμων και ρούχων για το «Χαμόγελο του Παιδιού» που τέλειωσε με μεγάλη συμμετοχή, ενώ αυτή την περίοδο μαζεύουν πλαστικά καπάκια για να βοηθήσουν ένα κοριτσάκι με προβλήματα υγείας! Η διεύθυνση που παραδίδονται τα καπάκια για όποιον ενδιαφέρεται είναι: Περραιβού 8 στο γραφείο των «Monsters» 7 με 10 το απόγευμα και βιβλιοπωλείο «Γραμμή» (Ολύμπου 25) ώρες καταστημάτων. Η ημερομηνία είναι ως τέλη Ιουνίου.

Για να γίνει κάποια γυναίκα μέλος στην ομάδα δεν υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις αρκεί απλά να υπάρχει κάποιο σχέση με τη Λάρισα. Είτε να είναι από οποιοδήποτε μέρος και να μένει Λάρισα, είτε να είναι από Λάρισα και να μένει οπουδήποτε...

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass