Η ΕΥ. ΛΙΑΚΟΥΛΗ ΣΕ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟ, ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΚΗ

Έκλεισε τις προεκλογικές της υποχρεώσεις στη γενέτειρά της

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2014 23:18 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:44

Να κλείσει τις προεκλογικές της ομιλίες στη γενέτειρά της, τον Πλατύκαμπο, επέλεξε η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης με τη «Θεσσαλών Συμπολιτεία» Ευ. Λιακούλη. Εμφανής η συγκίνησή της αλλά πρωτίστως εκείνο που δεν πέρασε απαρατήρητο στη χθεσινή συγκέντρωση ήταν αφενός η αποδοχή του μηνύματος για αλλαγή στην Περιφέρεια και αφετέρου η ιδιαίτερη εκτίμηση στο πρόσωπο του επικεφαλής του συνδυασμού Νίκου Τσιλιμίγκα. Και ήταν αυτά τα δύο στοιχεία που επέτρεψαν στην Ευ. Λιακούλη να μιλήσει για το ανθρώπινο πρόσωπο του επικεφαλής, το αίσθημα βαθιάς κατανόησης του ανθρώπινου πόνου, αλλά και το επιστημονικό του κύρος καθώς και την ευρωπαϊκή πραγματικότητα που τόσο καλά γνωρίζει.

Συνοδευόμενη από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους η κ. Λιακούλη επικέντρωσε τις αναφορές της στις προγραμματικές θέσεις της παράταξης μη παραλείποντας όμως να ασκήσει και αυστηρή κριτική στα πεπραγμένα της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής. Ιδιαίτερα επικριτική υπήρξε η κ. Λιακούλη αναφορικά με την απουσία ουσιαστικού διαλόγου στο Περιφερειακό Συμβούλιο τα προηγούμενα χρόνια, στη μη λειτουργία της Επιτροπής Διαβούλευσης αλλά για τις αναφορές του Περιφερειάρχη στα έργα που έγιναν κατά το διάστημα που διέρρευσε. «Δεν συμβιβάζονται, είπε χαρακτηριστικά, όσα διατείνεται ο Περιφερειάρχης με την αμείλικτη πραγματικότητα που εμφανίζει τη Θεσσαλία ν’ αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα ανεργίας, με την μη ανάσχεση της ερημοποίησης των χωριών, με την πολύ χαμηλή ελκτικότητα της Θεσσαλίας σε επενδύσεις. Εμείς, συνέχισε, δεν μηδενίζουμε το έργο κανενός. Δεν μπορούμε όμως να αποκρύψουμε από τους πολίτες πως πολλά από τα περιβόητα έργα – που στην πλειονότητά τους δεν ήταν παρά συνέχεια έργων προηγούμενων ετών – δεν είχαν στρατηγικό στόχο και ήταν περιορισμένης αποτελεσματικότητας ενώ παντελώς απουσίασε η άσκηση κοινωνικής πολιτικής».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας της η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε και στο σχέδιο του συνδυασμού για την Π.Ε. Λάρισας. «Στόχος μας, τόνισε, είναι να καθιερώσουμε μια νέα ολοκληρωμένη στρατηγική ανάπτυξης της Π.Ε. Λάρισας, στο πλαίσιο της μεγάλης, ενιαίας, δυνατής Θεσσαλίας. Υπάρχουν οι δυνατότητες, οι προοπτικές και κυρίως οι άνθρωποι και οι παραγωγικές δυνάμεις που μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα εποχή». Κλείνοντας η κ. Λιακούλη κάλεσε όλους τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να στείλουν το αποφασιστικό τους μήνυμα ώστε να πνεύσει νέος άνεμος στα πράγματα της Περιφέρειάς μας.

ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΚΗ

Της συγκέντρωσης στον Πλατύκαμπο είχαν προηγηθεί επίσης πολυπληθείς συγκεντρώσεις τόσο στη Νίκαια όσο και στη Χάλκη. Και στις δύο περιοχές η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης μίλησε στους κατοίκους παρουσιάζοντας τις θέσεις του συνδυασμού ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους περισσότερους από τους παρόντες κάνοντας λόγο για νίκη που έρχεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass