ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ

Το όραμά μας για τον Δήμο Τεμπών

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2014 21:55 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:41

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΤΕΜΠΗ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Δύο ημέρες πριν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής 18 Μαΐου 2014 θέσαμε  στους  τρεις υποψηφίους δημάρχους  του Δήμου Τεμπών, ενός  δήμου που εκτείνεται από την αρχή του κάμπου, διαθέτει πανέμορφα ορεινά χωριά στον Κίσσαβο και τον Κάτω Όλυμπο και μοναδικές παραλίες  βραβευμένες από την Ευρωπαϊκή Ένωση λόγω της καθαρής θάλασσας  με  τις μπλε σημαίες, το  εξής ερώτημα:

- Ποιο  είναι το μήνυμα  του συνδυασμού και το δικό σας ως επικεφαλής υποψήφιος  δήμαρχος για τη νέα 5ετία στο Δήμο σα προς τους συνδημότες σας όταν βρεθούν μπροστά στην κάλπης;
Και επιγραμματικά πήραμε τις εξής απαντήσεις:

 «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης

Υποψήφιος και νυν Δήμαρχος Κωνσταντίνος  Κολλάτος

Ζητούμε την ανανέωση  της εντολής των συνδημοτών μας ώστε να συνεχίσουμε το δημιουργικό μας έργο για κεφαλαιώδη ζητήματα που δεν έχουν επιλυθεί και πρέπει να συνεχίσουμε να τα διεκδικούμε. Αναγκαίες δράσεις που πρέπει να συνεχιστούν είναι αναμφίβολα :

  • Η ανάπτυξη του ορεινού όγκου Κισσάβου και Ολύμπου.
  • Η επίλυση του οικιστικού ζητήματος και η ανάπτυξη των παραλιών.
  • Η δημιουργία προαστιακού σταθμού στα Τέμπη.
  • Η ανάπτυξη και η προβολή της Κοιλάδας των Τεμπών.
  • Η προστασία των ακτών από διαβρώσεις.
  • Η ανάδειξη του θρησκευτικού τουρισμού και πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
  • Η πιλοτική εφαρμογή ανακύκλωσης υλικών με  ανταποδοτική σχέση
  • Η αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας
  • Η δημιουργία πολυδύναμου Αστυνομικού  Τμήματος για καλύτερη αστυνόμευση.

Τίποτα δεν μπορεί να υπάρχει και να αναδεικνύεται  μεμονωμένα. Η συμπληρωματικότητα των δράσεων καθώς  ο εθελοντισμός  και η συμμετοχή των δημοτών μας, παράγουν ένα άρτιο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Εξάλλου στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας βρίσκεται ο άνθρωπος και η ποιότητα ζωής

 

 «Νέα Δύναμη»

Υποψήφιος Δήμαρχος Γεώργιος Μανώλης

 

Συναίνεση, Συνεργασία, Συνεννόηση, είναι τρεις λέξεις είναι οι σπόροι που γέννησαν το συνδυασμό, τη «Νέα Δύναμη»

Και γιατί διαλέξαμε αυτά ως τα βασικά χαρακτηριστικά;

Γιατί η «Νέα Δύναμη»είναι ο συνδυασμός , που φέρνει μαζί ανθρώπους που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο παρά τις προσωπικές διαφορές,

 που συνεργάζονται γιατί πιστεύουν ότι μαζί θα έχουν καλύτερα αποτελέσματα,  που συνεννοούνται γιατί πιστεύουν ότι ο συναγωνισμός, δηλαδή ο παράλληλος αγώνας για ένα κοινό σκοπό είναι καλύτερος από τον ανταγωνισμό, δηλαδή τη διαμάχη.

 Αρχές της Νέας Δύναμης είναι: διοίκηση χωρίς προκαταλήψεις, χωρίς σπατάλες,  σεβασμός στον δημότη, αφοσίωση στους στόχους, διάθεση για δουλειά.

 Οι κύριες δράσεις μας θα είναι: αγροτική και κτηνοτροφική οικονομία,

τόνωση του τουρισμού, ανάδειξη του πολιτισμού, εύρεση νέων πόρων χρηματοδότησης

Αποφασίσαμε ότι αυτοί θα είναι οι τομείς προτεραιότητάς μας:

  • Γιατί η αγροτική οικονομία ήταν και θα παραμείνει ένας από τους σπουδαιότερους τρόπους παραγωγής χρήματος και ευημερίας για την Ελλάδα.
  • Γιατί διαπιστώσαμε ότι δεν έχουμε ακόμη αξιοποιήσει τουριστικά και πολιτιστικά τον Δήμο μας, παρότι  έχουμε όλες τις προϋποθέσεις.
  • Γιατί οφείλουμε να βρούμε και να διαχειριστούμε συνετά πόρους για τον δήμο μας και να υποστηρίξουμε την υποδομή και τους δημότες προς αυτή την κατεύθυνση.

 

 

 «Λαϊκή Συσπείρωση»

Υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Μπίκας

 

Οι εργαζόμενοι, οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι, οι μικροεπαγγελματίες, οι άνεργοι η νεολαία στο δήμο μας όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα βιώνουν εδώ και χρόνια τις συνέπειες των αντιλαϊκών πολιτικών που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις και Ε.Ε. πριν αλλά και με αφορμή τα μνημόνια και την καπιταλιστική κρίση .Κατά συνέπεια είναι κοινοί οι στόχοι με τους υπόλοιπους εργαζόμενους, αγρότες, κτηνοτρόφους, ανέργους  σε όλη την Ελλάδα. Στόχοι και αγώνες για μόνιμη και σταθερή δουλειά  για όλους, τιμές στα αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα, κόντρα στις πολιτικές τις Ε.Ε. που υπηρετούν πιστά τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, για δωρεάν παιδεία, υγεία, για κοινωνική ασφάλιση για όλους για έναν δήμο που θα είναι μπροστάρης στους αγώνες για τα προβλήματα των δημοτών και όχι το μακρύ χέρι της κυβέρνησης

    Ως  «Λαϊκή Συσπείρωση» όλο το προηγούμενο διάστημα δώσαμε μάχες μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο κόντρα στις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων που εφάρμοσε πιστά η δημοτική αρχή. Σαν δημοτική αρχή θα απειθαρχήσουμε στον Καλλικράτη, στο χαρακτήρα της Τοπικής Διοίκησης ως εργαλείο της αντιλαϊκής πολιτικής.

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass