Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ

Καρατζαφέρης: Δεν υπάρχουν διλήμματα, αλλά λύματα!

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2014 23:03 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:39

Του Δημήτρη Βάλλα

Παρακολουθώ την αγωνιώδη προσπάθεια του κ. Σαμαρά και του κ. Βενιζέλου και του κ. Βενιζέλου να πείσουν για απίθανα πράγματα. Είναι ένας διάχυτος πανικός όπου λέγονται διάφορα, αλλά κανείς δεν μιλά για την πραγματικότητα . Μας λένε λοιπόν οι δύο…αυτοκόλλητοι, ότι έσωσαν τη χώρα από την άτακτη χρεοκοπία, ότι παραμείναμε στο ευρώ, ότι κάναμε μεταρρυθμίσεις,  ότι λάβαμε δήθεν μέτρα κατά της διαφθοράς, μας είπαν ότι κατάργησαν ανενεργούς-δημόσιους οργανισμούς με απολύσεις, μας μίλησαν για κάποια πλεονάσματα αμφισβητούμενα, για κάποια μερίσματα που δεν τα πήρε ο κόσμος και για μια δήθεν ανάπτυξη της διεθνούς εμπιστοσύνης…

Δεν μας λένε όμως και δεν μίλησαν για την ανεργία και την υποαπασχόληση 2,2 εκατομμυρίων Ελλήνων, για το 25% που ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, για το κλείσιμο δεκάδων χιλιάδων επιχειρήσεων… Ερχόμενος στη Λάρισα τρόμαξα από τα κλειστά μαγαζιά που είδα. Αν έλθει κάποιος τουρίστας για πρώτη φορά στη Λάρισα θα νομίζει ότι η πόλη ονομάζεται «Ενοικιάζεται»…»

Τα παραπάνω επισήμανε το μεσημέρι από τη Λάρισα όπου βρέθηκε στα πλαίσια περιοδείας του ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ Γιώργος Καρατζαφέρης ο όποιος παραχώρησε συνέντευξη τύπου το απόγευμα και μίλησε σε στελέχη της παράταξης του στο Επιμελητήριο.

Ο κ. Καρατζαφέρης -επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά τη φήμη του ως δεινού ομιλητή- στη συνέντευξη τύπου, ερωτηθείς απάντησε και στα περί διλημμάτων (σ.σ προσφιλής έκφραση προεκλογικά του κ. Ε. Βενιζέλου), αναφέροντας:

«Δεν υπάρχουν διλήμματα, παρά μόνον λύματα και συνιστώ γαλότσες…» 

Τα…κακά παιδιά!

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, κατήγγειλε ακόμα ότι το κόμμα του παραμένει αποκλεισμένο από τα «συστημικά κανάλια» γιατι μας θεωρούν τα κακά παιδιά.

«Είναι, τόνισε, την ημέρα που θα έχουμε δύναμη στα χέρια μας, οι πρώτοι που θα οδηγούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου της συνείδησης του ελληνικού λαού. Πρώτα θα στείλουμε τους ολιγάρχες και τους «πρετεντέρηδες» και μετά θα δούμε για τον Σαμαρά και Βενιζέλου».

Όλοι μιλούν για «ποτάμι» και εμείς που έχουμε δύο Ευρωβουλευτές στο Ευρωκοινοβούλιο δεν περνάμε πουθενά γιατί μας θεωρούν τα κακά παιδιά. Η διέξοδός μας είναι τα περιφερειακά μέσα και γι’ αυτό οργώνω όλη την Ελλάδα.

Ο κ. Καρατζαφέρης ζητώντας την ψήφο των Ελλήνων στις Ευρωεκλογές ξεκαθάρισε: Εμείς ζητάμε τη ψήφο του ελληνικού λαού γνωρίζοντας το τι έχουμε κάνει εκεί πάνω (σ.σ στις Βρυξέλλες) . Εμείς είμαστε Ευρωσκεπτικιστές και θέλουμε την Ευρώπη των Εθνών και το κάθε κράτος κυρίαρχο…

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές επισήμανε ότι τα στελέχη του έχουν εντολή να πλαισιώσουν όλους τους συνδυασμούς, εκτός από τους ακραίους αριστερά και δεξιά ώστε να είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια.»

 Ο κ. Καρατζαφέρης το βράδυ παρέμεινε στην πόλη όπου και παρακολούθησε τον πανηγυρικό Εσπερινό του Άγιου Αχιλλειου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass