ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Γ. Μπαρτζώκης: «Θα είμαστε η έκπληξη των εκλογών»

*Αναρίθμητες προτάσεις αλλά και δημόσιο άνοιγμα σε Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2014 16:14 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:39

«Είμαστε εδώ, η Ταυτότητα Πόλης, η ανεξάρτητη, υπεύθυνη παράταξη  σας δίνει το χέρι και σας καλεί να κάνουμε μαζί το όνειρό μας πραγματικότητα, να κάνουμε το ταξίδι στην πόλη μας, την Λάρισα», διατράνωσε μιλώντας σε συγκέντρωση της παράταξής του στην κεντρική πλατεία ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Μπαρτζώκης, προβλέποντας ότι θα αποτελέσει την έκπληξη των εκλογών.   

«Τα τόσα και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Λαρισαίος δημότης, η έλλειψη οράματος, η έλλειψη της ταυτότητας  της πόλης μας   είναι οι λόγοι που συγκροτήσαμε μία ανεξάρτητη παράταξη των ενεργών πολιτών που έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια μία νέα πνοή και διάσταση στην άσκηση της κοινωνικής πολιτικής της κοινωνίας μας», εξήγησε. «Άτομα υπεύθυνα και απλά, απεξαρτημένοι από ταμπέλες και κομματικά    βιλαέτια και σαντζάκια, εργαζόμενοι μοχθούν και δίνουν καθημερινά τον αγώνα για την προάσπιση των συμφερόντων της πόλης μας, βοηθώντας όλους τους ανήμπορους, όλους τους πονεμένους, όλους τους νοικοκυραίους της Λάρισάς μας».

Και συνέχισε: «Η νέα στρατηγική μας αντικατοπτρίζει  την ιδιαίτερη στροφή μας προς  τον άνθρωπο-δημότη παρά προς άψυχα υλικά αγαθά και έργα. Ο επόμενος δήμαρχός μας θα πρέπει να βάλει όλους τους δημότες σε μία αγκαλιά, να σκύψει, να ακούσει να μιλήσει να συνδιαλέγει μαζί τους και να τους δώσει παροχές. Τα έργα μπορούν να περιμένουν, η ζωή και η ψυχή όμως όχι».

Ακολούθως παρουσίασε αναλυτικά 16 ομάδες θέσεων με αναρίθμητες υποπροτάσεις  για διάφορα θέματα του Δήμου. Από το κυκλοφοριακό και το πράσινο, μέχρι την κοινωνική πολιτική και την οικονομία. Και εν συνεχεία άλλες 7 ομάδες νέων προτάσεων. «Προσοχή συμπολίτες», υπογράμμισε ο Γ. Μπαρτζώκης. «Προσοχή εδώ οι 5 από τους 7 υποψηφίους δημάρχους εκτός εμού και του Kώστα Τζανακούλη έχουν δηλώσει την κατάργηση του παζαριού. Το θέλετε; Κάντε την ψήφο σας δημοψήφισμα».

Ειδική αναφορά έκανε στη Χρυσή Αυγή, ο μοναδικός υποψήφιος δήμαρχος που έκανε δημοσίως άνοιγμα προς τους ψηφοφόρους της: «Είναι οι πιο πληττόμενοι και χειμαζόμενοι από την ανεπανάληπτη οικονομική κρίση, άτομα νοικοκυραίων  που έχασαν τις δουλειές τους που είδαν τον λαθρομετανάστη να τους αρπάζει το βίο τους, που θέλουν να τιμωρήσουν το παλιό σύστημα. Τους καλώ να με τιμήσουν με την ψήφο τους. Τους κατανοώ  και τους σκέφτομαι, δείξτε την αγανάκτηση σας στη δημοτική κάλπη, τώρα είναι η ευκαιρία, ψηφίστε την ανεξάρτητη παράταξή μας», είπε.

Δηλώνοντας δικαιωμένος από το πόρισμα του ελέγχου των εμπειρογνωμόνων στα οικονομικά του Δήμου, τόνισε: «Η παράταξη μας το είπε από την αρχή και στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, καμία σκιά, κανένα μεμπτό για την διαχείριση των οικονομικών του Δήμου μας, η θέληση μας για αλλαγή των προσώπων που διαχειρίζονται την εξουσία δεν μας οδήγησε ποτέ σε συκοφάντηση χωρίς στοιχεία, τους έλεγα και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, εγώ είμαι δικηγόρος χωρίς στοιχεία δεν μιλάω. Χαίρομαι που αλλάζει άρδην ο προεκλογικός αγώνας και ενισχύονται οι φωνές της σύνεσης και της δικαιοσύνης, η παράταξή μας ανεβαίνει και ήδη έχει ξεπεράσει  το 10 % στις δημοσκοπήσεις».

Και ο Γ. Μπαρτζώκης κατέληξε: «Ψηφίζουμε ενεργούς πολίτες και έναν ανεξάρτητο υποψήφιο. Αυτός είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκης. Σας ευχαριστώ όλους σας από τα βάθη της καρδίας  μου. Ονειρευόμαστε κάτι θετικό, ελπίζουμε μαζί. Τώρα ήρθε η ώρα της  έκπληξης».  

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass