Περιοδεία Γ. Λαμπρούλη σε Κοιλάδα, Ραχούλα

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2014 16:32 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:36

 

Περιοδεία στα χωριά του πρώην δήμου Κοιλάδας πραγματοποίησε κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Λάρισας και βουλευτή του ΚΚΕ Γιώργο Λαμπρούλη. Στις ομιλίες του τόνισε ότι «δεν φτάνει μόνο, να φύγουν αυτοί που ευθύνονται για τα σημερινά βάσανα της λαϊκής οικογένειας, αλλά αυτοί που θέλουν να έρθουν να μην κινούνται στην ίδια αντιλαϊκή ρότα». Κάλεσε δε τους κατοίκους της «να στηρίξουν μαχητικά Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο και στην Περιφέρεια και αντίστοιχα το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές».

*Επίσης ο Γ. Λαμπρούλης,  περιόδευσε στο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής στη Γιάννουλη. Επίσκεψη «όχι μόνο στα πλαίσια του προεκλογικού αγώνα αλλά και με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για την Ειδική Αγωγή που επίκειται μετά της εκλογές με σκοπό να λειτουργήσει συμπληρωματικά στον προηγούμενο νόμο  του 2008 και να ενισχύσει ακόμη παραπέρα την εφαρμογή των κατευθύνσεων της ΕΕ για ακόμα μεγαλύτερη συρρίκνωση των δομών Ειδικής Αγωγής, ενίσχυση της επιχειρηματικής δράσης, φόρτωμα στην ίδια την οικογένεια του κόστους για τις ανάγκες της εκπαίδευσης και αποκατάστασης του παιδιού με αναπηρίες και μαθησιακές δυσκολίες, διατήρηση και επέκταση των ελαστικών σχέσεων εργασίας στο χώρο των εκπαιδευτικών.  Μετατρέπει την Ειδική Αγωγή από υποχρέωση του κράτους σε εμπόρευμα, μέσω επικίνδυνων και ευκαιριακών προγραμμάτων. Η Λαϊκή Συσπείρωση έχει συγκεκριμένες θέσεις πάνω στην ειδική αγωγή και θα συνεχίσει να μάχεται ενάντια στα προβλήματα που μαστίζουν τον συγκεκριμένο χώρο», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass