Β. Βαρνάς: Nα κάνουμε την επαρχία Ελασσόνας τουριστικό πόλο έλξης

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2014 23:07 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:35

 

Στο Δολίχη και το Λιβάδι περιόδευσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας Βασίλης Βαρνάς.

Στο Λιβάδι ο κ. Βαρνάς είχε την ευκαιρία να συζητήσει με αρκετή ώρα με κατοίκους, ενώ τον καλωσόρισε ο οδοντίατρος και πρώην πολιτευτής, Γεώργιος Μπίσμπας. Έγινε αποδέκτης παραπόνων για σειρά ζητημάτων όπως το θέμα του αγροτικού γιατρού, αλλά και ο δρόμος προς το Σαραντάπορο που όπως ειπώθηκε "έχει παραμείνει στα χαρτιά".

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  "Νέα πορεία" επανέλαβε τη βούλησή του για εκχώρηση περισσοτέρων αρμοδιοτήτων στα τοπικά συμβούλια, ώστε μέσω της επιβεβλημένης αποκέντρωσης εξουσιών, να υλοποιείται περισσότερο έργο και ο δήμος Ελασσόνας να ακούει καθημερινά "την ανάσα" των πολιτών και στο πλέον απομακρυσμένο χωριό. Για το Λιβάδι μάλιστα, ο κ. Βαρνάς υποστήριξε πως "ο δήμος Ελασσόνας οφείλει πάρα πολλά σ' αυτό το χωριό, το οποίο συμβάλει τα μέγιστα στην τοπική οικονομία και όχι μόνον. Άρα είναι τουλάχιστον υποχρέωσή μας να κάνουμε ως νέα δημοτική αρχή Ελασσόνας, ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε το Λιβάδι να παραμείνει ζωντανό και να μετεξελιχθεί σε έναν σύγχρονο οικισμό που θα αποτελεί για κάποιον κίνητρο να ζει".

ΣΤΗ ΔΟΛΙΧΗ

Στη Δολίχη διατυπώθηκαν παράπονα για τις μειωμένες αρμοδιότητες του προέδρου, με αποτέλεσμα την κωλυσιεργία της εξυπηρέτησης των αιτημάτων των κατοίκων αλλά και για την ανάγκη ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής, η οποία είναι πλούσια σε αρχαιολογικά ευρήματα. Από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας επανέλαβε τη βούληση για ένα νέο μοντέλο διοίκησης, σε απόλυτη επαφή και εναρμονισμό με τις ανάγκες των δημοτών, ενώ για το θέμα της ανάδειξης της ιστορικής κληρονομιάς, συμπλήρωσε πως "στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδίου ισόρροπης ανάπτυξης της πλούσιας πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς που έχει η επαρχία Ελασσόνας, θα πράξουμε τα δέοντα την επόμενη πενταετία, ώστε σε συνεργασία με την περιφέρεια Θεσσαλίας και τον κρατικό μηχανισμό, να καταστήσουμε την περιοχή, τουριστικό πόλο έλξης."

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass