Η Αριστερή Παρέμβαση για την επίσκεψη Βενιζέλου

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2014 21:56 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:35

 

 

Η Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή, με επικεφαλής τον υποψήφιος περιφερειάρχη Θεσσαλίας Στάθη Ντούρο, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου στη Λάρισα με ανακοίνωσή της «καταγγέλλει τη βάρβαρη επίθεση της αστυνομίας σε διαθέσιμους καθηγητές, οι οποίοι διαμαρτύρονταν έξω από το χώρο που έδινε συνέντευξη τύπου ο Ε. Βενιζέλος.

Η κυβερνητική συμμορία της κοινωνικής καταστροφής αποδεικνύει για μία ακόμη φορά πως μοναδικό της στήριγμα έχει την τρομοκρατία και την καταστολή. Είναι τόσο αφοσιωμένοι στην υλοποίηση του σχεδίου που κατέστρωσαν από κοινού με την ΕΕ και το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο, έτσι ώστε η κραυγή αγώνα του αγωνιζόμενου λαού, τους αποσυντονίζει.

Χαιρετίζουμε τις κινητοποιήσεις των διαθέσιμων καθηγητών στη Λάρισα, καθώς και του Λαού των Τρικάλων που στέλνουν το πραγματικό μήνυμα στο σκουπιδαριό ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αλλά και στον κήπο της αυλής τους που αποτελείται από «ελιές», «γιοφύρια» και «ποταμάκια». Οι πολιτικοί υπεύθυνοι του κοινωνικού εγκλήματος των τεσσάρων τελευταίων χρόνων είναι ανεπιθύμητοι σε κάθε γωνιά αυτού του τόπου. Ανεπιθύμητη είναι όμως και η φασιστική συμμορία που έθρεψαν ως χείρα βοηθείας ενάντια στο λαϊκό κίνημα. Ούτε στον Τύρναβο, ούτε πουθενά δεν έχουν θέσει οι μπράβοι του συστήματος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass