Επίσκεψη Κων. Τζανακούλη στο Αστικό ΚΤΕΛ

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2014 19:06 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:35

 

Επίσκεψη στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής του συνδυασμού «Λάρισα Πόλη του Αύριο» κ. Κ. Τζανακούλης συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού.

Στη διάρκεια της επίσκεψης του είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τον πρόεδρο κ. Μ. Σακελλαρίου και τη διοίκηση του Ταμείου για την μακροχρόνια συνεργασία των δύο πλευρών, η οποία έχει προσφέρει ουσιαστικά αποτελέσματα, τόσο στον τομέα των αστικών μετακινήσεων οι οποίες έχουν αναβαθμιστεί αισθητά τα τελευταία χρόνια, λόγω ακριβώς αυτής της συνεργασίας, όσο και στη βελτίωση της κυκλοφοριακής φόρτισης της Λάρισας.

 

Ο Δήμαρχος είχε επίσης τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους στο αστικό ΚΤΕΛ της πόλης, στους οποίους τόνισε ότι όλα τα έργα και οι παρεμβάσεις που έγιναν στο αστικό οδικό δίκτυο της πόλης, στην ουσία βελτιώνουν το επίπεδο και της δικής τους δουλειάς, ενώ τους ευχαρίστησε για τη χρόνια συνεργασία με το Δήμο, αφού – όπως τόνισε χαρακτηριστικά – όλες οι παρατηρήσεις που έκανε κάθε οδηγός, κάθε εργαζόμενος ήταν εξαιρετικά χρήσιμη για το σχεδιασμό της δημοτικής αρχής και σε γενικές γραμμές εφαρμόστηκαν, έτσι ώστε να διευκολύνουν τους οδηγούς, αλλά και τους πεζούς της Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass