Θ. Νασιακόπουλος σε ΘΕΣγάλα και ΘΕΣγη: «Δέσμευσή μας η στήριξη των υγιών συνεταιρισμών»

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2014 19:56 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:33

 

 

«Βασική μας θέση είναι η στήριξη με κάθε πρόσφορο μέσο των υγιών συνεταιρισμών του Δήμου μας επισήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ κ. Θανάσης Νασιακόπουλος σε συνάντηση που είχε τους προέδρους των συνεταιρισμών ΘΕΣ γάλα κ. Θανάση Βακάλη και ΘΕΣ γη κ. Π. Καλφούντζο.

Ο κ. Θ. Νασιακόπουλος ανέδειξε το γεγονός ότι στο συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ» μετέχουν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι οι πρόεδροι τριών υγιών συνεταιρισμών του δήμου Κιλελέρ, της Νίκαιας κ. Αντώνης Ρεντζιάς, του Πλατυκάμπου κ. Γιάννης Κουκούτσης και του Ομορφοχωρίου κ. Γιώργος Μαξιμιάδης.

«Ως αυριανή δημοτική αρχή Κιλελέρ με την ψήφο των δημοτών έχουμε την θέληση να υποστηρίξουμε και να ενθαρρύνουμε το εγχείρημα των συνεταιρισμών σε υγιείς βάσεις κι άλλωστε το πρόγραμμά μας το συνδιαμορφώνουν οι ίδιοι οι πρόεδροι των συνεταιρισμών», ανέφερε ο κ. Θ. Νασιακόπουλος τον οποίο συνόδευαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ» κ. κ. Γιάννης  Κουκούτσης, Γιώργος Μαχάς και Αντώνης Ρεντζιάς.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του αγροτικού συνεταιρισμού Νίκαιας κ. Αντώνης Ρεντζιάς αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα συνεργασίας των συνεταιρισμών για τη συγκέντρωση και τη συλλογική πώληση των προϊόντων καθώς και την αναγκαιότητα συνεργασίας αγροτικών και κτηνοτροφικών συνεταιρισμών. Έκανε αναφορά στη «συμβολαιακή γεωργία» προκειμένου τα προϊόντα που παράγονται στα όρια του δήμου Κιλελέρ να διατίθενται σε βιομηχανίες σε ενιαία υψηλότερη τιμή. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, είπε, ο παραγωγός θα έχει τη δυνατότητα να καρπωθεί την υπεραξία του προϊόντος.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σύνδεση  των συνεταιρισμών του δήμου με το γραφείο αγροτικής ανάπτυξης και ενημέρωσης αγροτών και κτηνοτρόφων του δήμου Κιλελέρ που είναι κεντρική προεκλογική δέσμευση του συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ». Όπως σημείωσε ο κ. Ρεντζιάς, «με το γραφείο δίνεται στους αγρότες η δυνατότητα να ενημερώνονται για όλα τα στάδια της καλλιέργειας των προϊόντων τους και για τις εξελίξεις στον τομέα της γεωργίας. Οι θέσεις αυτές συνδιαμορφώνονται με τους συνυποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και προέδρους των συνεταιρισμών Ομορφοχωρίου και Πλατυκάμπου Γ. Μαξιμιάδη και Γ. Κουκούτση», εξήγησε.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ακόμη ο κ. Κ. Γκουγκουλιάς διευθυντής του συνεταιρισμού και ο κ. Σ. Ζαχαρούλης ταμίας του συνεταιρισμού.   

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass