Σε Λαχαναγορά, Τελωνείο και Χημείο ο Κ. Τζανακούλης

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2014 18:55 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:28

 

 

Επίσκεψη στην Κεντρική Λαχαναγορά της Λάρισας στην Αμφιθέα  πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής του συνδυασμού «Λάρισα Πόλη του Αύριο» κ. Κ. Τζανακούλης.  Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους υπεύθυνους της Λαχαναγοράς, αλλά και παραγωγούς για τα ζητήματα που τους αφορούν και σχετίζονται με τη λειτουργία του Δήμου, ενώ αντάλλαξε μαζί τους απόψεις για διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Συζήτησαν θέματα που αφορούν την καθαριότητα και την τροφοδοσία της αγοράς, αλλά και εγγενή ζητήματα του κλάδου, μέσα σε άριστο κλίμα που προκύπτει από την άριστη συνεργασία των δύο πλευρών όλα αυτά τα χρόνια.

Στη συνέχεια ο κ. Τζανακούλης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Τελωνείου της Λάρισας, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τη διεύθυνση και το προσωπικό της υπηρεσίας. Ο κ. Τζανακούλης άκουσε προσεκτικά τους εργαζομένους και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα του κλάδου, ενώ συζήτησαν και τα θέματα της προεκλογικής περιόδου και των δημοτικών εκλογών. Οι εργαζόμενοι στο Τελωνείο ευχήθηκαν στο Δήμαρχο καλή επιτυχία και στις προσεχείς εκλογές και τόνισαν ότι η εξαιρετική συνεργασία της υπηρεσίας με το Δήμο Λαρισαίων θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

 

Τέλος ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το παράρτημα Λάρισας του Γενικού Χημείου του κράτους, όπου επίσης έγινε δεκτός με θερμό τρόπο από τους εργαζόμενους και τη διεύθυνση της υπηρεσίας. Η συνεργασία του Δήμου Λαρισαίων με το Χημείο του Κράτους είναι παλιά και εξαιρετική, ενώ με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής έχουν γίνει παρεμβάσεις στην ευρύτερη περιοχή που έχουν διευκολύνει τη λειτουργία της υπηρεσίας, κάτι που συζητήθηκε εκτενώς στη συνάντηση.

 

Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε επίσης και την λαρισαϊκή βιομηχανία κατασκευής ποδηλάτων ORIENT των αδελφών Κοκότη, μια από τις δυναμικότερες ελληνικές εταιρείες στο είδος τους, όπου συναντήθηκε με τη διεύθυνση και τους εργαζόμενους. Ο κ. Τζανακούλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τη διεύθυνση και με τους εργαζόμενους στην επιχείρηση για τη χρήση του ποδηλάτου στη Λάρισα, τις μεγάλες επενδύσεις που έχουν γίνει από την πλευρά της δημοτικής αρχής στη δημιουργία δικτύου ποδηλατοδρόμων και στο επίπεδο των ήπιων αστικών μετακινήσεων κλπ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass