Θ. Νασιακόπουλος στο Ομορφοχώρι: «Προτεραιότητα σε ανάπτυξη και κοινωνική προστασία»

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2014 10:20 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:28

 

«Ως αυριανή δημοτική αρχή Κιλελέρ με την ψήφο των δημοτών θέτουμε ως βασικές προτεραιότητες εκτός από την αποτελεσματικότερη οργάνωση και λειτουργία του δήμου, την υποστήριξη της ανάπτυξης καθώς και την ισχυροποίηση της κοινωνικής προστασίας», επισήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ – επικεφαλής του ενωτικού συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ» κ. Θανάσης Νασιακόπουλος μιλώντας χθες βράδυ σε μεγάλη συγκέντρωση στο Ομορφοχώρι.

Ο κ. Θ. Νασιακόπουλος ανέδειξε τη σημασία που αποδίδει στις υποδομές και δεσμεύτηκε για την αξιοποίηση των κονδυλίων από εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα.

«Βασικός στόχος μας είναι να γίνει ο δήμος Κιλελέρ πρωτοπόρος στην αξιοποίηση των ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων και προς αυτήν την κατεύθυνση πρόκειται να ρίξουμε το βάρος της καθημερινής δραστηριότητας σε συνεργασία με τους εργαζόμενους του δήμου και το επιστημονικό δυναμικό του τόπου μας», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Θ. Νασιακόπουλος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού για τους αγρότες, το οποίο, όπως εξήγησε, «προβλέπει τη σύσταση και ενεργοποίησης Υπηρεσίας Ενημέρωσης αγροτών και κτηνοτρόφων στον Δήμο Κιλελέρ καθώς και την αποτελεσματική διασύνδεση των υπηρεσιών του Δ. Κιλελέρ με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τον ΟΠΕΚΕΠΕ, τον ΕΛΓΑ και τον ΟΓΑ».

Ειδική αναφορά έκανε στην αγροτική οδοποιία και χαρακτήρισε «απόλυτα δικαιολογημένα τα έντονα παράπονα των αγροτών και κτηνοτρόφων για την εικόνα εγκατάλειψης στους αγροτικούς δρόμους στον δήμο Κιλελέρ. Εμείς δεν λέμε ότι θα κάνουμε τα πάντα. Δεσμευόμαστε, όμως, να είναι αισθητά καλύτερα η κατάσταση στους αγροτικούς δρόμους», ανέφερε ο επικεφαλής του ενωτικού συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ».

Κληθείς από κατοίκους να σχολιάσει την αναφορά του απερχόμενου Δημάρχου για «υποψήφιο που βρίσκεται σε πανικό» ο κ. Νασιακοπουλος είπε, «Είναι προφανές ότι ο απερχόμενος Δήμαρχος μιλάει για τον εαυτό του».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass