ΤΟΝΙΣΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟ

Κολλάτος: Νοικοκυρέψαμε τα οικονομικά του δήμου Τεμπών

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2014 23:29 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:27

 

«Ο δήμος χρειάζεται μια γενναία επανεκκίνηση. Γι αυτό χρειάζεται και μια γενναία Δημοτική Αρχή. Κι εμείς τολμούμε», τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας σε κατοίκους του Παραποτάμου και της περιοχής, ο δήμαρχος Τεμπών και εκ νέου υποψήφιος κ. Κων/νος Κολλάτος.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ του ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ», απευθυνόμενος σε δημότες της περιοχής, σημείωσε ότι

«Ο συνδυασμός έχει όραμα και είναι ένας συνδυασμός με γνώση, ένας συνδυασμός με αποτελεσματικότητα. Στα τρία χρόνια της θητείας μας έχετε ζήσει και τις προσπάθειές μας, ως Δημοτική Αρχή να στήσουμε ένα δήμο από την αρχή και ταυτόχρονα να βελτιώσουμε την καθημερινότητά σας».

Ο νυν δήμαρχος έκανε μία σύντομη ανασκόπηση της θητείας του και μίλησε για το όραμα του συνδυασμού του, αν επανεκλεγεί δήμαρχος του δήμου Τεμπών.

Και πρόσθεσε ότι «καταφέραμε να πετύχουμε την έγκαιρη προσαρμογή του νέου δήμου στο πλαίσιο λειτουργίας του Καλλικράτη, να οργανώσουμε τις υπηρεσίες του νέου δήμου, να νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά του, να αξιοποιήσουμε τα ευρωπαϊκά προγράμματα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία, αξιοποιώντας μελέτες που βρήκαμε ή νέες μελέτες που εκπόνησε η Τ. Υπηρεσία, έχοντας άριστη συνεργασία και με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και με τα διάφορα υπουργεία, να προετοιμάσουμε τα έργα και τις δράσεις εκείνες που πρόκειται να αλλάξουν τα επόμενα χρόνια τη φυσιογνωμία του δήμου μας. Ξεκινήσαμε το έργο στοχεύοντας σε δύο άξονες: Ο πρώτος αφορά στην καθημερινότητα όπου με την συμπαράσταση των Τοπικών Συμβουλίων και ιδιαίτερα των προέδρων, των θεματικών αντιδημάρχων, των δημοτικών συμβούλων, να δώσαμε μια καθημερινή μάχη, πετυχαίνοντας καλά αποτελέσματα κάτι που τα προηγούμενα χρόνια φάνταζε ως αυτονόητο.

Η αποκομιδή απορριμμάτων, η ύδρευση μέσω ΔΕΥΑ, η άρδευση, οι χώροι πρασίνου, πλατείες, κοινόχρηστοι χώροι, οι συντηρήσεις οδικών δικτύων, η αγροτική οδοποιία, η συντήρηση φωτισμού κ.α.

Θεωρούμε ότι καταφέραμε με τη συνδρομή των παραπάνω και την ανοχή του κόσμου να τα διατηρήσουμε σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Ο 2ος άξονας αφορά σε έργα και παρεμβάσεις που βελτιώνουν υπάρχουσες υποδομές, δημιουργούν νέες και συντελούν σε ένα ευνοϊκό περιβάλλον για οικονομική ανάπτυξη.

Στο πλαίσιο αυτό προχωρήσαμε στην κατασκευή διαφόρων έργων μεταξύ των οποίων, στη δημιουργία νέου αγωγού ποτίσματος στο γήπεδο Παραποτάμου, επέκταση αποδυτηρίων Παραποτάμου, επέκταση αγωγού άρδευσης στην περιοχή Τσατάλι, νέο κτηνοτροφικό  αγωγό μέχρι την δεξαμενή στην περιοχή Νταουσλάρι (είναι στην τελική φάση), συντήρηση αγροτο-κτηνοτροφικών δρόμων, αντικατάσταση φωτισμού του γηπέδου Παραποτάμου.

Ο κ. Κολλάτος αναφέρθηκε επίσης και στα έργα που πρόκειται να γίνουν και τα οποία αφορούν στην ηλεκτροδότηση πομόνας στην περιοχή Πόρτα – Μήλιου, επαναλειτουργία παλιάς πομόνας ύδρευσης στην περιοχή Πόρος - Τσιούτρα για άρδευση, επέκταση αγωγού άρδευσης προς Γκιντίκι,  αποκατάσταση - συντήρηση ζημιών στην πλατεία Παραποτάμου

και συντήρηση σχολείου Παραποτάμου, ολοκλήρωση κτηνοτροφικού αγωγού με την τοποθέτηση ηλεκτρομοτέρ για την προώθηση του νερού στη δεξαμενή μετά από σχετική μελετη, επέκταση κοιμητηρίου, συντήρηση αγροτικής οδοποιίας.

Τέλος ο κ. Κολλάτος ολοκλήρωσε την ομιλία του λέγοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του, κατήρτισαν ένα πολύ - συλλεκτικό ψηφοδέλτιο, ένα συνδυασμό νίκης, που εκφράζει την τοπική κοινωνία στο σύνολο της.

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass