Γ. Λαμπρούλης: Θα είμαστε στον δεύτερο γύρο

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2014 21:11 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:27

 

Σε πολιτική συγκέντρωση που διοργάνωσε η ΚΟΒ Νεάπολης του ΚΚΕ μίλησαν ο Γιώργος Λαμπρούλης, υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»,   και ο Ρίζος Μαρούδας,  υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ

Στον χαιρετισμό του ο Ρ. Μαρούδας ανέφερε ότι ψήφο στο ΚΚΕ σημαίνει ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι στην Ε.Ε. ώστε να αποτραπούν τα νέα μέτρα που έρχονται.

Στην ομιλία του ο Γ. Λαμπρούλης  είπε χαρακτηριστικά ότι η δημοτική αρχή συμβιβάστηκε με τη λογική του Καλλικράτη και υλοποιεί  την κεντρική πολιτική κατεύθυνση που είναι πλήρως εναρμονισμένη με την Ε.Ε.-Κυβέρνηση-Κεφάλαιο, σημειώνοντας  ότι τα τελευταία χρόνια τα κονδύλια του Δήμου Λάρισας είναι μειωμένα και ότι επί των ημερών του και με τις πλάτες των άλλων παρατάξεων στο δημοτικό συμβούλιο που στηρίζονται από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ νομιμοποιήθηκε ο εργασιακός μεσαίωνας στο Δήμο της Λάρισας. Τέλος εξέφρασε τη πεποίθηση του ότι η Λαϊκή Συσπείρωση θα βρίσκεται στο δεύτερο γύρο.

Πριν  την πολιτική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε περιοδεία στα καταστήματα της συνοικίας με υποψηφίους της Λαϊκής Συσπείρωσης.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass