Η ΑΝΤΑΡΣΙΑ παρουσίασε τους υποψηφίους της

Δημοσίευση: 02 Μαϊ 2014 18:42 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:18

 

Η περιφερειακή παράταξη «Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία- Ανταρσια για την Ανατροπή» παρουσίασε σήμερα το ψηφοδέλτιό της στο κτίριο του ΟΑΕΔ  Λάρισας. Όπως επισήμαναν οι υποψήφιοί της, Βάσω Ταζέ εκπαιδευτικός σε διαθεσιμότητα  και, Νίκος Ταλαχούπης άνεργος οικοδόμος, η παρουσίαση  έγινε  εκεί ακριβώς που αρμόζει σε ένα αγωνιστικό ψηφοδέλτιο, στην  εποχή της τεράστιας ανεργίας.

Συγκεκριμένα, η κ. Ταζέ ζήτησε «την υπερψήφιση του συνδυασμού, γιατί αποτελεί το πιο αγωνιστικό ψηφοδέλτιο, που τα μέλη του δεν έλειψαν από κανέναν αγώνα τα τελευταία χρόνια. Πρωτοστάτησαν στο κίνημα κατά των διοδίων και κατά των χαρατσιών, ήταν πάντα στο πλευρό των αγωνιζόμενων κλάδων όπως, οι καθηγητές, οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι δημοτικοί υπάλληλοι, και κάθε άλλο κλάδο που χτυπιέται άγρια στην εποχή των μνημονίων.

Ο κ. Ταλαχούπης από την πλευρά του μίλησε «για τους δεκάδες χιλιάδες ανέργους, τους οποίους σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να εκφράσουν  ψηφοδέλτια τα οποία φωτογραφίζονται σε αρχαία θέατρα και πρασινάδες εν είδει πολιτικού χάπενινγκ. Την ώρα που η τρόϊκα  και η λαομίσητη κυβέρνηση διαλύουν τις ζωές εκατομμυρίων ελλήνων  οι υποψήφιοί τους στις εκλογές παραμυθιάζουν  τον κόσμο για τη δυνατότητα να ασκήσουν φιλολαϊκή πολιτική στα πλαίσια της Περιφέρειας. Είναι πλέον ολοφάνερο σε όλους τους εργαζόμενους, νεολαίους και άνεργους, πως εάν δεν αρνηθούμε  το χρέος τους  και δεν συγκρουστούμε με την  Ε.Ε. , άσπρη μέρα ο λαός μας δεν θα δει. Καλούμε τους πολίτες της Θεσσαλίας να στηρίξουν το ψηφοδέλτιό μας, που αποτελείται από ανθρώπους του καθημερινού μόχθου και της εργασιακής επισφάλειας. Αλλωστε και η επιλογή  ενός ανέργου ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου μας, όπως και στις  προηγούμενες εκλογές, σηματοδοτεί τη θέλησή μας να εκφράσουμε τα κομμάτια της κοινωνίας  που σήμερα χτυπιούνται αλύπητα  από την πολιτική των μνημονίων» κατέληξε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass