ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΕΔΩΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟ

«Αλλάζουμε την εικόνα των Φαρσάλων»

* ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 30 Απρ 2014 3:01 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:16
ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Αχ. Μπακαλέξη
«Το μεγάλο και σημαντικό έργο που υλοποιείται στον ενιαίο Δήμο μας αποτελεί την ασφαλή γέφυρα για το πέρασμα στην επόμενη παραγωγική, δημιουργική και ελπιδοφόρα πενταετία, με μια ευρεία δημοκρατική αυτοδιοικητική παράταξη προοδευτικής κατεύθυνσης και προοπτικής. Η πρόκληση προς τους πολίτες, ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες, για τη στήριξη και υπερψήφιση του ψηφοδελτίου παραμένει ανοιχτή και προσδίδει ελπίδα. Πιστεύουμε στο σύνθημά μας, «με το δημότη για το δημότη», τόνισε ο νυν και υποψήφιος δήμαρχος Φαρσάλων στις εκλογές του Μαΐου κ. Άρης Καραχάλιος, μιλώντας χθες το μεσημέρι στην εκδήλωση εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της κίνησης «Φαρσάλων όραμα», της οποίας είναι επικεφαλής, παρουσία υποψηφίων συμβούλων και εκατοντάδων συμπολιτών του.
Ο κ. Άρης Καραχάλιος, ανέφερε ακόμη, ότι «η παράταξη αυτή ζητά από τους συμπολίτες και συμπολίτισσες την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους, με την επιδίωξη να αποτελέσει και πάλι την ευρύτερη δημοκρατική και προοδευτική συνάντηση των δημοτών. Αφήνει στην άκρη τις αγκυλώσεις των κομματικών χώρων και τις αντιπαραθέσεις του παρελθόντος, βασίζεται στη δημοκρατικότητα της λειτουργίας, στην συλλογικότητα της δράσης, στην προοδευτικότητα της σκέψης και της άποψης, στην παραγωγική δημιουργικότητα και στην ανανέωση των στελεχών της. Βασίζεται στην ενεργό συμμετοχή των πολιτών, συνδέει την εμπειρία με την ανανέωση και την φρεσκάδα, δεν εγκλωβίζεται σε δεσμεύσεις, εξαρτήσεις και συμφέροντα».
Ο Δήμος μας, ανέφερε ο κ. Άρης Καραχάλιος, καταχειροκροτούμενος, κινείται, λειτουργεί και δημιουργεί σε πλαίσια αξιοπιστίας, ισότητας και δημοκρατικότητας. Παρήγαγε δε μεγάλο και σημαντικό έργο, σε κάθε επίπεδο και τομέα».
Συγκεκριμένα, ο Δήμος Φαρσάλων, στην τριετή δημοτική μας θητεία:
- Με στοχευμένες παρεμβάσεις πνοής άλλαξε πρόσωπο. Η πόλη άρχισε να αποκτά υπόσταση, αναγνωρίσιμη ταυτότητα και σημείο αναφοράς. Μπήκε σε τροχιά σύγχρονης ανάπτυξης και δημιουργίας.
- Με γνώμονα τις αξίες και τις αρχές, την αξιοπιστία, την διαφάνεια, την ισότητα και την ισονομία πορευτήκαμε στο δρόμο της δράσης και της δημιουργίας με έμπρακτα αποτελέσματα.
- Οι συνεχόμενες εντάξεις έργων υποδομής στο ΕΣΠΑ, τα πολλά και πρωτόγνωρα για τον τόπο έργα πολιτισμού και αθλητισμού, η κοινωνική αλληλεγγύη, η ανάπτυξη του εθελοντισμού, αποτελούν διαβατήριο επιτυχίας και για την επόμενη θητεία.
- Όλο αυτό το διάστημα προσωπικά και οι συνεργάτες μου προσπαθήσαμε συνειδητά να δώσουμε σαφή και ξεκάθαρη έννοια, νόημα και ταυτότητα στην πολιτική διαχείριση των δημοτικών θεμάτων με άξονα και αναφορά στον ίδιο τον άνθρωπο, τον δημότη, το ιστορικό του στίγμα, το φυσικό και αστικό του περιβάλλον.
- Εχοντας δημιουργήσει πλέον τη βάση - εφαλτήριο και έχοντας αποδείξει ότι και ικανότατοι διαχειριστές της εξουσίας είμαστε και πολιτικοί οραματιστές, μπορούμε και στοχεύουμε ακόμη ψηλότερα.
Σε γένηκες γραμμές σε όλους τους τομείς πετύχαμε να υλοποιήσουμε διάφορα έργα», όπως είναι:
ΤΕΧΝΙΚΑ
Τα τεχνικά έργα μεγάλης και μικρής κλίμακας που υλοποιήσαμε συνέβαλαν στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων και έδωσαν προστιθέμενη αξία στον τόπο.
ΥΔΡΕΥΣΗ - ΑΡΔΕΥΣΗ
Για τρία χρόνια ο τόπος δεν έμεινε ποτέ δίχως νερό και για πρώτη φορά εξασφαλίστηκε ικανό ποιοτικά και ποσοτικά νερό να καλύψει τις ανάγκες των Φαρσάλων.
ΓΕΩΡΓΙΑ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ
Στοχεύσαμε στη στήριξη και ανάπτυξη της βιώσιμης οικονομικά και περιβαλλοντικά γεωργίας και κτηνοτροφίας.
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Αναλάβαμε πανελλαδικά καινοτόμες δράσεις στην κατεύθυνση της εξοικονόμησης ενέργειας και της προστασίας του περιβάλλοντος και θέσαμε ως στοίχημα την αλλαγή της ενεργειακής συμπεριφοράς των πολιτών.
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΔΙΚΤΥΑ
Κυρίαρχο μέλημά μας υπήρξε η αποκατάσταση της υφιστάμενης οδοποιίας και η χάραξη νέων οδών που θα δώσουν δυναμική και προοπτικές στον τόπο.
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Επενδύσαμε συνειδητά και με συγκροτημένο σχέδιο στον πολιτισμό θεωρώντας τον βαθιά αναπτυξιακό εργαλείο.
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΑΙΔΕΙΑ
Δημιουργήσαμε σύγχρονες υποδομές για το σωματειακό και το μαζικό αθλητισμό, για τη στήριξη και αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης στον τόπο.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μέσα σε ένα ζοφερό οικονομικά περιβάλλον με απτό έργο σταθήκαμε δίπλα στο δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο και τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες.
Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του ο κ. Άρης Καραχάλιος παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού του στο συγκεντρωμένο κόσμο και στη συνέχεια τούς παρέθεσε γεύμα στο «Αίγλη Palace», στην Πλατεία Λαού στα Φάρσαλα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass