ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ

Χωρίς εκπλήξεις η κατάθεση των ψηφοδελτίων

Δημοσίευση: 28 Απρ 2014 5:11 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:12
 
 
Εκατοντάδες υποψήφιοι 8 συνδυασμών στην Περιφέρεια και τουλάχιστον 35 αντίστοιχων παρατάξεων στους 7 δήμους του νομού Λάρισας θα διεκδικήσουν την ψήφο των κατοίκων του νομού στις εκλογές της 18ης Μαίου, με βάση την κατάθεση των οριστικών ψηφοδελτίων που πραγματοποιήθηκε μέχρι χθες στις 12 το βράδυ στο Πρωτοδικείο Λάρισας.
Η διαδικασία δεν έκρυβε κάποιες εκπλήξεις, ούτε κάποια προβλήματα, ενώ και χθες αρκετοί υποψήφιοι προσήλθαν στο Δικαστικό Μέγαρο λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία.
Οι πρώτοι υποψήφιοι που κατέθεσαν νωρίς το απόγευμα τον συνδυασμό τους ήταν από την Λαική Συσπείρωση Φαρσάλων ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Μολόχας, για να ακολουθήσει αμέσως μετά ο Γιώργος Λαμπρούλης για τον δήμο Λαρισαίων, ενώ λίγο πριν τις 12 κατέθεσαν κυρίως υποψήφιοι από τους δήμους Ελασσόνας και Αγιάς.
Με την κατάθεση του συνδυασμού «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» του Κώστα Αγοραστού επιβεβαιώθηκε και η πληροφορία για τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας, ο οποίος -όπως αναμένονταν- είναι ο δικηγόρος Δημήτρης Παπαδημόπουλος.
Να σημειωθεί πως η Χρυσή Αυγή κατέθεσε ψηφοδέλτιο για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με την ονομασία «Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία».
Το αδιαχώρητο στον 2ο όροφο του Δικαστικού Μεγάρου δημιουργήθηκε γύρω στις 10:30 μ.μ. όταν προσήλθαν για να καταθέσουν τα ψηφοδέλτια αρκετοί υποψήφιοι δήμαρχοι, έχοντας μαζί τους ολόκληρο τον συνδυασμό, ενώ το κλίμα μεταξύ τους ήταν χαλαρό, όπως το κατέγραψε και ο φακός της «Ε»
Να σημειωθεί ότι υπήρξαν συνδιασμοί που –ως την τελευταία ώρα της κατάθεσης -«διορθώνονταν» η συμπληρώνονταν με ονόματα υποψηφίων. Για τυχόν λάθη ή παραλείψεις σε συγκεκριμένους συνδιασμούς, τα πλήρη στοιχεία τους θα δημοσιευτούν αύριο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass