Π. Καψής από Λάρισα: Κοινωνική συμμαχία με τις δυνάμεις, που αντιστέκονται δημιουργικά

Δημοσίευση: 27 Απρ 2014 14:05 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:12

Για την «Ελιά» την ενότητα της Κεντροαριστεράς τις μεταρρυθμίσεις στην οικονομία και τις μεγάλες αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν στην Ευρώπη θα μιλήσει σήμερα στις 7 το απόγευμα στο κέντρο Φρούριο ο Παντελής Καψής, πρώην υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την «Ελιά».

Ο κ. Καψής περιοδεύει το τελευταίο τριήμερο στη Θεσσαλία και είχε σειρά επαφών με φορείς και πολίτες ενώ στη Λάρισα επισκέφθηκε και τον συνεταιρισμό «Θες γάλα» όπου εξήρε τις προσπάθειες των παραγωγών να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της κρίσης.

Εξάλλου σε δήλωσή του στην «Ε» ο κ. Καψής τόνισε: «Οι επαφές που είχα στη Λάρισα τα Τρίκαλα  την Καρδίτσα και την  Καλαμπάκα ήταν  για μένα μια πολύτιμη εμπειρία Σε μια πολύ δύσκολη  περίοδο  για την πατρίδα μας υπάρχουν δυνάμεις που αντιστέκονται στην κρίση με  δημιουργική πρωτοβουλία όπως  ο συνεταιρισμός «Θες γάλα» προς όφελος τόσο των παραγωγών όσο και των καταναλωτών. Παραγωγοί που έχουν καταλάβει ότι στόχος μας δεν μπορεί να είναι μόνο οι επιδοτήσεις αλλά και  δυνάμεις της αυτοδιοίκησης που δεν περιμένουν παθητικά από το κράτος αλλά εργάζονται για να αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής στους Δήμους τους. Σ΄αυτές κυρίως τις δυνάμεις απευθύνεται  η «Ελιά» επιδιώκοντας μια νέα κοινωνική συμμαχία που θα βάλει προοδευτικό πρόσημο στην πορεία της χώρας μας.» .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass