Συνάντηση Απ. Καλογιάννη με σχολικούς φύλακες

Δημοσίευση: 15 Απρ 2014 21:35 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:59

 

Με τους σχολικούς φύλακες της Λάρισας συναντήθηκε, το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, ο επικεφαλής της «Συμπαράταξης Λαρισαίων», υποψήφιος δήμαρχος κ. Απόστολος Καλογιάννης πλαισιωμένος από υποψηφίους και στελέχη της  Συμπαράταξης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι των σχολικών φυλάκων κ.κ.  Σωτ. Αυγέρης, Φιλ. Μαλτέζου, Ηλ. Τασιοπούλου και Παν. Λούκος, ενημέρωσαν τον κ. Καλογιάννη για τα προβλήματα του κλάδου τους και ζήτησαν τη συμπαράστασή του στον αγώνα τους.

Ο κ. Καλογιάννης  δήλωσε πως «γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο ευαίσθητος είναι ο σχολικός χώρος και πιστεύουμε ότι οι σχολικοί φύλακες επιτελούν σημαντικό και σπουδαίο έργο. Ως «Συμπαράταξη Λαρισαίων», έχουμε θέση και άποψη για τα ζητήματα των εργαζομένων, είμαστε σαφώς ενάντια σε πολιτικές που διαλύουν την κοινωνία. Είμαστε, και το έχουμε αποδείξει άλλωστε, πάντα κοντά στους εργαζόμενους που έχουν χάσει ή που κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους μέσα από τέτοιες διαδικασίες.

Ως δημοτική αρχή σκοπεύουμε να διεκδικήσουμε και να στηρίξουμε τα συμφέροντα των εργαζομένων, με όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας. Γνωρίζουμε τα εμπόδια που θα βρούμε μπροστά μας και δεν θα καλύψουμε τις ευθύνες καμίας κυβέρνησης, όποια και αν είναι αυτή. Θα αγωνιστούμε, όπως αγωνιζόμαστε και τώρα, για το δικαίωμα όλων για μόνιμη και σταθερή εργασία. Στον αγώνα σας, τόσο ο κλάδος σας , όσο και όλοι όσοι διεκδικούν μια αξιοπρεπή και ανθρώπινη πολιτική  στις εργασιακές σχέσεις θα μας βρείτε αρωγούς και συνοδοιπόρους» κατέληξε ο κ. Καλογιάννης.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass