ΜΙΑ «ΜΟΔΑ» ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΕΣ

Τσάντες προς... ενοικίαση λόγω κρίσης!

* Καθώς Gucci, Hermes και Vuitton έγιναν άπιαστο όνειρο

Δημοσίευση: 15 Απρ 2014 2:56 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:58

Του Δημήτρη Βάλλα

Louis Vuitton, Chanel, Hermes, Gucci, Prada, Burberry, Balenciaga, e.t.c, e.t.c, όπως θαλεγε τότε και η καθηγήτρια των γαλλικών στο σχολείο!

Όλοι τους επώνυμοι σχεδιαστές μόδας που στο όνομά τους ακόμα ορκίζονται και παθαίνουν υστερία για την απόκτηση κάποιου αντικειμένου τους –φετίχ γυναίκες όλων των ηλικιών, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Εξαίρεση δεν αποτελούσαν ποτέ και οι Ελληνίδες που και γούστο έχουν και τα ακριβά και «φιρμάτα» πράγματα πάντα τους άρεσαν.

Να όμως που οι καιροί άλλαξαν και τα... ακριβά γούστα άλλων εποχών μάλλον αρχίζουν να περνούν στην ιστορία καθώς πια για πολλά νοικοκυριά ακόμα και της λεγόμενης καλής κοινωνίας τα χρήματα δεν περισσεύουν.

Όμως πάντα υπάρχει μια λύση καθώς όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών και υμών πρόγονοι πενία τέχνας απεργάζεται.

Τα διάσημα αυτά ονόματα που αναφέραμε στην αρχή έχουν να κάνουν –τουλάχιστον για το σημερινό μας ρεπορτάζ-με τσάντες που είναι το απαραίτητο σχεδόν και μόνιμο αξεσουάρ κάθε γυναίκας που ποικίλλει τόσο σε χρώματα και υλικό κατασκευής , αλλά και διαφοροποιείται ανάλογα με τις εποχές του χρόνου.

Αποτελούν πολλές φορές τη μόνιμη φαντασίωση πολλών Ελληνίδων που η κρίση λίγο έλλειψε να της εξαλείψει. Να όμως που εδώ και καιρό τώρα χάρη κυρίως στις ηλεκτρονικές σελίδες η λύση δόθηκε και το όνειρο πια –έστω και για λίγο καιρό- ξανάγινε πραγματικότητα!

Οι τσάντες αυτές που καμιά φορά οι τιμές τους ξεπερνούν αρκετά το ποσό των 5.000 Ευρώ τουλάχιστον, τώρα μπορούν να νοικιαστούν για το επιθυμητό χρονικό διάστημα και να φορεθούν αναλόγως, με δόξα και τιμή στην κατάλληλη περίσταση!

Η έξυπνη ιδέα των ενοικιάσεων ξεκίνησε από μια εταιρία στο Κολωνάκι που δημιούργησε ένα διαδικτυακό κατάστημα που γρήγορα έκανε θραύση και βρήκε και άλλους μιμητές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Τώρα οι τιμές κυμαίνονται ανά ημέρα, τριήμερο, εβδομάδα και μήνα , ενώ μέσω των ηλεκτρονικών σελίδων σώζεται και η... αξιοπρέπεια της ενδιαφερόμενης που δεν χρειάζεται αυτοπροσώπως να εμφανιστεί σε μαγαζί... ενοικιάσεων!

Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά την αγορά στην πόλη μας, θα επισημάνουν στην «Ε», ότι τέτοιες ακριβές τσάντες δεν κυκλοφορούσαν ποτέ στην τοπική μας αγορά και οι Λαρισαίες ή κατέβαιναν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να τις αγοράσουν, ή στο εξωτερικό.

Τώρα , βέβαια η ενοικίαση έλυσε πολλά προβλήματα εμφάνισης και όχι μόνο σώζοντα κατά πολύ το βεβαρημένο οικογενειακό προϋπολογισμό!

Η... ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΔΟΥ

Και για να σας βάλουμε λίγο στο όλο κλίμα ιδού, παραθέτουμε αυτούσια και μια σχετική των ενοικιάσεων ηλεκτρονική διαφήμιση. Για να μην μπερδευτείτε «clutch bag» είναι το τσαντάκι στα αγγλικά: «Κλέψτε την παράσταση στην έξοδό σας με ένα μοναδικό designer clutch bag!

Επιλέξτε τo τσαντάκι που ταιριάζει στην περίσταση και εντυπωσιάστε

Κάντε τις φίλες σας να ζηλέψουν και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με το πιο hot τσαντάκι!

Η εμπειρία αυτή είναι το απόλυτο δώρο για κάθε γυναίκα! Πόσες φορές χαζεύετε τις designer τσάντες στα περιοδικά και εύχεστε να αποκτήσετε σύντομα μία; Διαλέξτε ανάμεσα σε μία τεράστια γκάμα σχεδιαστών και οίκων όπως Prada, Miu Miu, Alexander MC Queen, Chanel, Balenciaga, Dior, Cavalli, Louis Vuitton, Gucci, Bottega Veneta κ.ά.

Ακολουθήστε την τακτική που ακολουθούν χρόνια οι γυναίκες στο εξωτερικό και επιλέξτε ένα μοναδικό τσαντάκι για την ξεχωριστή βραδιά σας. Μέσα από την πλούσια συλλογή, σίγουρα θα βρείτε το clutch που αρμόζει σε κάθε περίσταση, είτε είστε καλεσμένες σε κάποιο επίσημο event είτε θέλετε απλά να εντυπωσιάσετε στο ραντεβού σας! Όλες οι τσάντες ανήκουν σε επώνυμους οίκους υψηλής ραπτικής και είναι απολύτως αυθεντικές! »

Αυτά λοιπόν και καλές ενοικιάσεις, μέχρι τουλάχιστον να... ξαναβγούμε στις αγορές!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass