ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΗ ΜΕΘ ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

«Πνίγηκε» από λουκούμι

Δημοσίευση: 12 Απρ 2014 21:56 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:55
 
Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται 80χρονος Λαρισαίος συνταξιούχος που «πνίγηκε», ενώ... έτρωγε λουκούμι. Χθες το μεσημέρι, ο συνταξιούχος βρέθηκε σε κατάστημα ξηρών καρπών στο ύψος της πλατείας Αγ. Μπλάνα με τους υπαλλήλους του καταστήματος να διαπιστώνουν έντρομοι, ότι ο 80χρονος έχανε τις αισθήσεις του ενώ απολάμβανε ένα λουκούμι.
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος προσπάθησε να συνεφέρει τον συνταξιούχο, ενώ κατέφθασαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, πληρώματα του οποίου παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Κατά τη διακομιδή ωστόσο στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο ο συνταξιούχος υπέστη καρδιακή ανακοπή, καθώς το λουκούμι, είχε φράξει τους αεραγωγούς με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει.
Γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων του ΓΝΛ, διαπιστώνοντας την πνιγμονή, αφαίρεσαν το λουκούμι από τον οισοφάγο του συνταξιούχου, ενώ επανέφεραν σε λειτουργία την καρδιά του μετά από καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Ο 80χρονος διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ.
Β.Κ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass