Παραμυθένια Πασχαλιά στο Pantheon Plaza

Δημοσίευση: 07 Απρ 2014 21:32 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:47

 

         Στο PANTHEON PLAZA «μυρίζει» ήδη η Πασχαλιά! Το αγαπημένο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο της Θεσσαλίας υποδέχεται το Πάσχα, με δώρα, παιχνίδι, συναρπαστικές δραστηριότητες, δημιουργική απασχόληση, διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους!

Ήδη από χθες, οι αγορές στο PANTHEON PLAZA απέκτησαν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Οι επισκέπτες του Εμπορικού Κέντρου έχουν την δυνατότητα, κάνοντας τις αγορές τους στα καταστήματα του, να συμμετέχουν σ’ ένα πρωτότυπο ηλεκτρονικό  παιχνίδι που μοιράζει δωροεπιταγές και εισιτήρια ψυχαγωγίας.

Συγκεκριμένα, από τις 7 ως τις 19 Απριλίου με αγορές άνω των 5 €,  πατώντας το μαγικό κουμπί στο ειδικό stand οι επισκέπτες του PANTHEON PLAZA κερδίζουν δωροεπιταγές 10€, 20€, 50€, εισιτήρια ψυχαγωγίας και κουπόνια επιβράβευσης!

   Η εξαργύρωση των δωροεπιταγών θα γίνεται άμεσα και μέχρι τις 26 Απριλίου.

Από το Σάββατο 12 Απριλίου το «PANTHEON PLAZA» γίνεται περισσότερο «παραμυθένιος προορισμός» με δραστηριότητες που θα συναρπάσουν  τα παιδιά:

  • Ο Μπάρμπα – Λάμπρος μας υποδέχεται με το ποδήλατό του και μας μοιράζει τυχερά αυγουλάκια για να κερδίσουμε υπέροχα δώρα από το PANTHEON PLAZA στην κλήρωση που θα γίνει Μ. Σάββατο 19 Απριλίου
  • Στο εργαστήριο της Αχυρένιας, μέσα στον Παραμυθένιο Πασχαλόκηπο, στολίζουμε λαμπάδες και χάρτινα φαναράκια, βάφουμε πασχαλινά αυγά, φυτεύουμε το δικό μας γλαστράκι και κατασκευάζουμε πασχαλίτσες και πολύχρωμα σκιάχτρα!
  • Στην Αυλή των Παραμυθιών, η Ανοιξένια και ο Πασχάλης ο Φούρναρης έχουν ετοιμάσει υπέροχες πασχαλινές παραστάσεις σε ένα πρωτότυπο κουκλοθέατρο με αληθινούς ηθοποιούς!
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass