«Μπαζάρ» με λαμπάδες για το ορφανοτροφείο της μητρόπολης

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2014 17:46 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:31

 

«Μπαζάρ» με πασχαλιάτικες λαμπάδες και σπιτικά γλυκά, που θα φτιάξουν τα κορίτσια και το προσωπικό του ορφανοτροφείου, διοργανώνει το «Κρίκκειο» Ορφανοτροφείο Θηλέων της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου. Το «μπαζάρ» θα γίνει το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Απριλίου, από τις 10.30 το πρωί έως τη 1.30 μετά το μεσημέρι, και το απόγευμα από τις 6.00 έως τις 8.00 το βράδυ

Για τη  στήριξη της προσπάθειας αυτής  των κοριτσιών και για την εμψύχωσή τους προσκαλούνται όλοι οι πιστοί  της ιεράς  μητροπόλεώς στο «Κρίκκειο» Ορφανοτροφείο, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κυθήρων και Πρεβέζης γωνία, στη συνοικία της Ανθούπολης, για να προμηθευτούν ό, τι επιθυμούν.

ΕΚΚΛΗΣΗ

Σε έκκληση του μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου, προς το πλήρωμα της μητρόπολης, αναφέρονται τα εξής:

«Αδελφοί μου, η ιερά μητρόπολίς μας, όπως ξέρετε, έχει ένα Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Θηλέων στην πόλη μας, στη συνοικία Ανθούπολη και στη γωνία των οδών Κυθήρων και Πρεβέζης. Μία διώροφη οικοδομή, η οποία φιλοξενεί 11 άπορα ορφανά κορίτσια.

Έως τώρα το ίδρυμα λειτουργούσε με ενισχύσεις απ’ το κονδύλιο των Ιδρυμάτων του ιερού προσκυνήματος κι από δικές σας δωρεές. Τώρα όμως έχει άμεση ανάγκη οικονομικής βοηθείας. Γι’ αυτό λοιπόν, καταφεύγουμε και πάλι σε σας, στο πλήρωμα της τοπικής μας Εκκλησίας, στο ποίμνιό μας, και σας παρακαλούμε θερμά να προσφέρετε ό, τι μπορείτε γι’ αυτόν τον ιερό σκοπό, καθώς τα έξοδα είναι πολλά και έχουν γίνει περισσότερα, αφού το Ίδρυμα σπουδάζει ήδη δύο κορίτσια. Το ένα ευρίσκεται στην Πάτρα και φοιτά στο τρίτο έτος των σπουδών του και το άλλο φοιτά στο δεύτερο έτος στην Τρίπολη, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Τριπόλεως, και καταλαβαίνετε το ύψος των εξόδων. Σεις, αδελφοί μου, με τον οβολόν σας σπουδάζετε αυτά τα απροστάτευτα κορίτσια.

Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε, οι ανάγκες είναι επιτακτικές και άμεσες. Το προσωπικό πρέπει να πληρωθεί, οι δύο φοιτήτριες πρέπει να συνεχίσουν τις σπουδές τους κι επομένως χρειαζόμαστε ενοίκια και χρήματα για τη διατροφή τους. Σας παρακαλώ θερμά, βοηθήστε μας. Κι όποιοι από σας, μπορείτε να κάνετε μία δωρεά στο ορφανοτροφείο, έστω και μικρή, θα μας βοηθούσε πολύ, αφού όπως ξέρετε τα έξοδα τρέχουν. Σας ευχαριστώ πολύ για την οποιαδήποτε ανταπόκρισή σας και σας ασπάζομαι εν Κυρίω, ευχόμενος Καλή Σαρακοστή.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass