Μέσω άλλων παρακαμπτηρίων η κίνηση λόγω Τεμπών

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2014 16:55 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:28

Μέσω άλλων παρακαμπτηρίων θα διεξαχθεί τελικά η κίνηση των οχημάτων, με αφορμή και τις εργασίες συντήρησης στην κοιλάδα των Τεμπών. Όπως έχει ανακοινώσει η «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» οι εργασίες θα εκτελεσθούν στη 1 και 2 Απριλίου, με αποτέλεσμα η εθνική οδός στο ύψος των Τεμπών, το διήμερο να παραμείνει κλειστή από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Σήμερα η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας ανακοίνωση την άρση της αρχικής απόφασης, που ήθελε την κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται μέσω των παραλίων του νομού. Η απόφαση ανακλήθηκε μετά και την αυτοψία που πραγματοποίησε κλιμάκιο του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας στο παραλιακό οδικό άξονα Αγιοκάμπου - Κ. Σωτηρίτσας- Βελίκας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μετά την αυτοψία του κλιμακίου «παρατηρήθηκαν εκτεταμένες φθορές στην οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση και στον εξοπλισμό ασφαλείας της οδού ( διαγράμμιση, πινακίδες, στηθαία ασφαλείας).

Στους οικισμούς Αγιοκάμπου, Σωτηρίτσας Βελίκας κατασκευάζεται η αποχέτευση των οικισμών με τομές στον κεντρικό παραλιακό δρόμο που συνδέει τους οικισμούς με αποτέλεσμα ασυνέχεια του ασφαλτικού οδοστρώματος και κυκλοφορία των οχημάτων κατά μήκος του έργου σε χαλικοστρωμένη οδό». Τις επόμενες ημέρες αναμένεται ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. με την οποία θα καθορίζονται οι παρακαμπτήριο οδοί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass