Σε απεργία και οι οικοδόμοι του Νομού

Δημοσίευση: 26 Μαρ 2014 14:40 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:27

 

 Τη συμμετοχή των μελών του στην απεργία που προκήρυξε για την Τετάρτη 9 Απριλίου το Ε.Κ.Λ απεφάσισε έπειτα από συνεδρίασή του το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Λάρισας .

Το Συνδικάτο καλεί όλους τους οικοδόμους του Νομού να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί στην Κεντρική Πλατεία και σε ανακοίνωσή του μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Έχουμε χρέος να οργανώσουμε την πάλη μας, για να υπερασπίσουμε τα δικαιώματά μας, τη ζωή μας, γιατί οι εργοδοσία, η κυβέρνηση, η ΕΕ μας έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση και στη φτώχια. Η μαζική συμμετοχή είναι αυτή που θα τους τρομάξει, που θα τους φοβίσει. Η απόχη, η αδιαφορία, το δεν γίνεται τίποτα, η μη συμμετοχή έφερε αρνητικά αποτελέσματα για το σύνολο των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων, έχουμε αρνητική πείρα. Δεν μπορεί να λέμε ότι δεν γίνεται τίποτα, χωρίς να συμμετέχουμε, ή έγιναν απεργίας και δεν έφεραν αποτελέσματα, φυσικά και δεν φέρνουν αποτελέσματα οι αγώνες χωρίς την συμμετοχή των ίδιων των εργαζομένων. Κατακτήσεις και θετικά αποτελέσματα είχαμε με την συμμετοχή των ίδιων των εργαζομένων, όποιος αγώνας είχε αποτελέσματα ήταν μαζικός, ήρθε σε σύγκρουση με την εργοδοσία, γιατί οι ίδιοι οι εργαζόμενοι ήταν αποφασισμένοι να το πάνε μέχρι τέλους. Δεν υπάρχει αγώνας που πήρε μαζικά χαρακτηριστικά και δεν έφερε αποτελέσματα, μικρά ή μεγάλα. ..»

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass