Δεν έφτασαν στη Λάρισα 21, 5κιλά κάνναβης

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2014 21:54 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:20

Δεν πρόλαβαν να φτάσουν στη Λάρισα, όπου ήταν και ο τελικός προορισμός, 21, 5 κιλά κάνναβης, που  «σταμάτησαν» στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, το βράδυ της 18ης Μαρτίου. Αστυνομικοί συνέλαβαν 49χρονο υπήκοο Αλβανίας και την επομένη στον Αμπελώνα της Λάρισας,  συνέλαβαν 29χρονο έλληνα και 28χρονο υπήκοο Αλβανίας, οι οποίοι κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για εισαγωγή, μεταφορά, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά και δύο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα.

Αναλυτικά, σε δελτίο τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, αναφέρονται τα εξής;  

«Τις βραδινές ώρες της 18.03.2014 στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν 49χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ενώ στη συνέχεια σε περιοχή της Λάρισας, ομάδα αστυνομικών των παραπάνω Υπηρεσιών και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν δύο (2) άτομα, έναν 29χρονο ημεδαπό για κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών και έναν 28χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας για προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, την 18.03.2014 στην Κρυσταλλοπηγή μετά από συντονισμένη επιχείρηση και ενδελεχή έρευνα με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 49χρονου που οδηγούσε ο ίδιος, βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες, επιμελώς κρυμμένα είκοσι (20) δέματα που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους είκοσι ενός κιλού και τετρακοσίων δεκαοχτώ γραμμαρίων (21,418 γραμ).

Συνεχιζόμενης της επιχείρησης με κατάλληλη αξιοποίηση των στοιχείων, προέκυψε ότι ο 49χρονος μετέφερε τα ναρκωτικά, έναντι αμοιβής, σε άτομο στην περιοχή της Λάρισας. X θες (19.03.2014) το πρωί σε περιοχή του Αμπελώνα Λάρισας μετέβησαν αστυνομικοί της Α.Δ. Φλώρινας και συνέλαβαν τον 28χρονο και τον 29χρονο, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και ανέμεναν να παραλάβουν τα ναρκωτικά.

Επιπλέον, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι και στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 29χρονου, βρέθηκε κάνναβη συνολικού βάρους 172 γραμμαρίων. Συνολικά κατασχέθηκαν :

κάνναβη, συνολικού βάρους 21.590 γραμ.,

δύο (2) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα,

πέντε (5) κινητά τηλέφωνα,

επτά (7) κάρτες SIM και

το χρηματικό ποσό των διακοσίων ενενήντα ενός (291) ευρώ.

Το προανακριτικό έργο για τη συγκεκριμένη υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κρυσταλλοπηγής και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.»

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass