Μήνας αντιφασιστικών δράσεων στη Θεσσαλία

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2014 17:52 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:18

 

 

Μήνα αντιφασιστικών δράσεων σε όλη τη Θεσσαλίας διοργανώνουν από την Παρασκευή 21 Μαρτίου, η Αντιφασιστική Κίνηση Μαγνησίας, η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Λάρισας, το Αντιρατσιστικό Αντιφασιστικό Μέτωπο Αλληλεγγύης Καρδίτσας και το στέκι RossoNero στα Τρίκαλα.

Στις εκδηλώσεις, που θα γίνουν σε όλη τη Θεσσαλία, αναφέρθηκαν εκπρόσωποι του Αντιφασιστικού Συντονισμού Θεσσαλίας, σε συνέντευξη  τύπου που παραχώρησαν σήμερα  στα γραφεία του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ενωσης Συντακτών Η.Ε. Θεσσαλίας.

Ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Θεσσαλίας, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση της νεολαίας «καλεί όλα τα κινήματα και τους πολίτες της Θεσσαλίας σε ένα μήνα αντιφασιστικής δράσης, από τις 21 Μάρτη Παγκόσμια μέρα κατά του Ρατσισμού έως τις21 Απρίλη Χούντα Φασιστών-Εθνικιστών Συνταγματαρχών.

Καλεί όλα τα κινήματα και τους πολίτες τις Θεσσαλίας σε πολιτικές εκδηλώσεις, συναυλίες, συζητήσεις και συνελεύσεις να ανταλλάξουν εμπειρίες και να οργανώσουν τις δράσεις τους πανθεσσαλικά και να δώσουμε όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στον ρατσισμό, τον σεξισμό, την ξενοφοβία, κάθε είδους φασισμού και εθνικισμού. Καλεί όλα τα κινήματα και τους πολίτες της Θεσσαλίας, να αγωνιστούν για την δημοκρατία στον τόπο, την απελευθέρωση ων πολιτών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass